Beroende

317 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Sigge69
Dag 12

Hejsan alla krigare ❤️
Idag dag 12, ett ✔️I min nya fina vita bok. Tänker vara nykter och skötsam precis hela dagen. Igår blev en innedag, åskande nästa hela dagen. Gick till sängs redan kl 21,skönt. Denna dag skall jag fylla med kroppsarbete i trädgården. Min fru kommer hem idag, längtar efter henne fastän det varit lite skönt att få vara själv ett tag. Lördag idag, om detta hade varit en vanlig lördag, skulle jag ha knäppt första biran vid 10 och tagit en W innan 12, fyllt på under dagen. Trädgårdsarbetet är mkt förknippat med alkohol (det med) så efter mellofinalen skulle jag summerat ca 6-8 öl och en kvarter W. Men det var förr, nu är det nya tider. Den jävla alkoholen har/ får inte längre någon plats i mitt liv. A har gett mig allt tidigare lycka, lugn, glädje. Men ska jag skriva allt den kostat mig skulle ni få en lååååååång jävla uppsats nedantill av mig. Ska lista lite positiva bitar efter 12 dagars nykterhet.
- bättre sömn
- känner lukter på ett annat sätt.
- minskad oro/ stress
- ingen ångest
- ingen huvudvärk/ baksmälla.
- klar i pallet.
- mer energi.
- tid till annat, köra mc närsom.
- mer social.
- morgonstånd 😂, länge sedan.
- bättre självkänsla
- Stolt som en FURA.
Ni ser listan kan göras hur lång som helst. För min del, så är A ett avslutat kapitel. Jag saknar den inte ett smack. A har kostat mig mkt genom åren! Jag är klar, det känns så jävla skönt att skriva det. Jag är klar med A. Det bästa av allt är att jag inte ens saknar alkoholen. Det var nära att A slukade mig, men jag kom upp på 9 och gav A en uppercut och vann på KO.
Min nya fina bok❤️ 12 dagar utan en enda droppe alkohol, skall förbli en fin bok.
Tänker på er alla på forumet, både nyktra som berusade ❤️
Hoppas på en fridens liljor lördag för er alla.
Må väl
Kram S69

Elise64
Tänk vad 12 dagar kan göra😃

Heja dig Sigge, ska tänka på dig när jag planterar blommor... jag brukar alltid ha med ett glas ut, för jag är värd det! Nu är jag värd att slippa springa fram och tillbaka till glaset och istället fokusera på blommorna 🌼🌹🌸🙋‍♀️

Sigge69
Elise 64 ❤️

Tack för din support ❤️. 12 dagar är en ocean av tid för mig.
Vilket härligt bra val du gör, som her fan i att dricka när du pusslar med dina blommor. Din självkänsla och dina blommor tackar dig för ditt beslut. Det är DU som bestämmer !!
Kram S69

Sigge69
Reflektioner

Läste igenom min tråd nyss från början. Tror det är nyttigt! En sak som slår mig är följande: fan vad man hittar på ursäkter/ öppningar för alkoholen. "Ska sluta på vardagarna" "ska inte dricka sprit, bara öl" "ska dra ner på det" m.m.m löjeväckande tankar egentligen. Va fan är det och fundera på egentligen? Om jag skulle skriva en + & - lista på alkohol och dess konsekvenser, skulle ju - sidorna vinna överlägset! Funderar på varför man håller A med silkesvantar och inte vill göra slut med den. Man hittar massa "hittepåursäkter" för att kunna fortsätta dricka. Jag kan bara prata om mig själv och för mig är det solklart (tragiskt att det tagit så långt tid) men bättre sent en aldrig. Att jag kan inte dricka alkohol, jag ska inte dricka alkohol!
Nu är det slut på lögnerna, förnekelserna och ta tjuren vid hornen. Känns skönt varje gång jag säger som det är till personer i min närhet dvs "att kag druckit min livsramson sprit" för varje gång jag säger denna mening, ju starkare blir jag. Min önskan är att alla runtomkring mig är som vanligt, kag vill inte att de ska "gå på tå" för min skull. De får dricka när och hur mkt de vill i min närhet. Det är JAG som inte kan dricka A. Whiskey är som äpplesaft för mig 😂😂.
Var som menade jag 😉.
Känner mig FRI som en FÅGEL!
Jag längtar till nästa AW med jobbet, längtar till midsommar, skall bli såååå jävla skönt att få vara nykter! Jag hörs och syns ändå, kan jag lova 😂😂. Har inte använt mig av A pga av blygsel.
alkohol är ett avslutat kapitel !
2018-05-01 är ett datum att minnas.
R.I.P alkohol
Styrka & Energi till er alla
Kram S69

Sigge69
Dag 13

Hejsan alla krigare ❤️
Dag 13✔️, imorgon firar jag 2 veckor utan alkohol 🏆.
Dagen har jag tillbringat på landet och kapat och klyvt ved = bra terapi.
Igår drack sällskapet vitt vin till mello, jag drack bubbelvatten. Måste säga att det känns så jävla bra. Inget sug och inga konstigheter att berätta för folk, hur det ligger till. Dvs att jag druckit min ranson. Nu lurar jag på en grej, funderar på att börja jobba imorgon alt vara ledig en vecka till. Fördelar och nackdelar med båda. Ska ägna kvällen åt att sätta en + & - lista. En fördel är ju att jag får en vecka till med min medicin. Vi får se.
Önskar er alla en fridens liljor söndagkväll ❤️
Kram S69

Dionysa
Häftig!

Sigge, du verkar vara en kul pajsare även utan sponken!
Fridens på dig själv, också!

Sigge69
Dionysa

Du, absolut, jag är tillräckligt galen nykter 😂😂, så det är nog bäst att jag fortsätter att ge fan i alkoholen.
Kram

Ellan
Härligt!

Härlig läsning Sigge69. Att allt inte blev som du först hade tänkt och ändå står du kvar i din nykterhet. Hade varit en enkel (?) lösning att vända sig till alkoholen och ge f-n i allt. Modigt av dig och så klokt. Oavsett vad du nu väljer framöver jobb alt längre sjukskrivning så håll i vad du än gör som får dig att hålla dig på banan. Kanske är det mindre saker el större saker som blivit rutiner och som hjälper dig i nykterheten. Håll fast och prioritera dig. Du är grym!
Kram
Ellan

Sigge69
Dag 14

Hejsan krigare ❤️
Tack ellan för dina värmande ord ❤️. Sitter i sängen och velar. Måste ta ett beslut jobba eller vara sjukskriven 1 v till.
Jag åker och jobbar, tror inget blir bättre av att vara hemma längre.
Får försöka att ta det lite lugnt. Alla mina kollegor vet min status och varför jag varit hemma. Tänker köra med raka puckar till mina ungdomar också.
Jag Gört ! Lite skraj är jag, men det är bättre att ta det NU en att vänta.
Dag 14 kritar jag in i min nya fina vita bok.
Tänker vara nykter och skötsam precis hela dagen idag.
14 - 0 utklassning
Alkohol fuck off !
Kram S69

Sigge69
Fortsättning dag 14

Hej igen
Bestämde mig sent omsider för att ta denna dag hemma.
Har meddelat alla mina kollegor att jag kommer tillbaka imorgon. tänker ta denna dag till att bara vara och lägga upp strategier framåt. En fråga till forumet. Terralen tar ju jag 1 ml på kvällen, jag känner mig nästan bakis på den. Seg på morgonen, tänkte kolla med er på forumet. Är det en biverkning som alltid sitter i ?
Funderar på om jag ska skita i och ta den! För det tar tid för mig att komma igång på morgonen. Må väl
Kram S69

AlkoDHyperD
Theralen är skit

Ingen direkt verkan på inre oro (iallafall inte för mig) och värsta biverkningarna. Prova utan, tycker jag. Även om du till en början inte sover så bra klarar man sig på mindre sömn än man tror och sömnen brukar rätta till sig efter ett tag. Och gör den inte det finns annat som inte är beroendeframkallande.
Om du bara sover ett par timmar på förnatten är det bra att veta att det är då, timmarna före midnatt, som den djupa och celluppbyggande sömnen inträffar. Man klarar sig rent fysiskt på det, även om man kan känna sig trött. Ofta är det oro för hur man ska funka nästa dag som stör sömnen mest.
Gött att läsa din vita dagbok 😊
Kram

Sigge69
Theralen over & out !

Tack för input ADHD, jag hällde ut theralen - skiten. Klarar mig utan den! Vill inte känna mig "bakis" så från och med nu nada theralen, vilken dag! Älskart!
Sol, sol ,sol. Inte ens ett urladdat dåligt batteri (mc:n) kan få mig att lacka ur. Köpte ett sprojtans nytt för 1663:- och nu mullrade antibus igång direkt 💪🏼. Pratade med min boss nyss, hon hälsade mig välkommen och sa att jag skulle ta det lugnt och fint på jobbet till en början... ha ha ha det kan jag INTE, all in !
Men numera nykter och köar i pallet
Kram S69

Sigge69
Dag 15

Idag var dagen D här, jag började med att krita i ett prydligt ✔️För dag 15 i min nya fina vita bok.
Sedan äntrade jag antibus och drog till vc för blodtryck. Lite högt fortfarande men mkt bättre. Sedan drog jag iväg de nästan 4 milen till mitt jobb i ett underbart Sverige i sommarskrud. Fick en humla som ett pistolskott på min mun i 110 km, tänkte att det där betalar många dyra pengar på att få fylligare läppar & jag får det gratis 😂😂. Väl framme gick jag rak som en fura i kroppen och jag har fått så mkt kärlek och värme under hela dagen av mina killar & tjejer, tror jag kramat över 100 ungdomar idag och pratat med dom. Blir fasen rörd över all kärlek. Även personalen har jag kramats med ❤️. Så det känns förjäkla gott!! Kör med öppet spjäll, raka puckar inget inlindat kryddat med hittepåursäkter.
Känner mig så jävla stark i detta, skönt att bara vara sig själv. Känner mig som jag varit i en känslomässig torktumlare hela dagen. Förstående jobbarkompisar och chef, de hade ju planerat för en längre sjukskrivning iaf t o m den 30 maj. Bossen ville att jag bara ska mysa och bara vara, iaf att jag skulle försöka att göra det denna veckan ut. Jag har svårt/ kan inte spela "2fiol" ligger inte i mitt DNA. Men jag ska göra ett försök 😂. Resan hem med antibus var helt sagolik i jeans och t- shirt njöt jag av prakten, lukter, värmen, svalkade lite lätt att glida i 100 km/H. Nu hemma och jag är så otroligt glad och tacksam för all kärlek/ support❤️. Återigen vill jag slå ett slag för att ta/ be om hjälp om ni känner att A har blivit ett problem i erat liv. Jag kan inte ändra min story, men vad fan väntade jag för... men likt Tony Rickardsson "jag är inte bitter" lägger jag ingen energi på det utan är här och nu och tillfreds med att jag tog steget fullt ut.
Idag tänker jag fortsätta att vara nykter såinihelvete.
Fridens liljor
Må väl
Kram S69

AlkoDHyperD
Kram Sigge, du är värd det!

💪❤️

Sigge69
Adhd ❤️

Tack, den kramen satt mumma
❤️❤️❤️. 15 dagar VIT, det kan ingen ta ifrån mig💪🏼! Extra skönt att jag helt saknar SUG efter djävulsdrycken!! Hur går det för dig?
Kram S69

AlkoDHyperD
Bara sug efter kärlek

Helt osugen på alkohol. Och även om jag blir det är det inte aktuellt. Kan inte. Jag har ensamansvar för barnen o de behöver kunna vara helt säkra på att jag alltid är nykter

Sigge69
Dag 16

Tjo forumet ❤️
Adhd det är ju ett bra sug 😉 Du kommer hitta din drömprins ❤️.
Känner igen det du skriver om att man inte kan/ får pga av att man har barn. Mina 3 "barn" har ju flugit ur boet, lilleman lämnade sist och det var i dec. Jag personligen tyckte servar skittrist, vart så jäkla tomt. Alkoholen blev min tröst och bot mot den känslan, så mitt användande av A eskalerade efter dec och framtill den 30/4. Men nu är jag inne på sigges gamla testamente (i den gamla skitiga boken). Nu noterar jag ännu ett prydligt ✔️ I min nya fina vita bok för dag 16. Tänker absolut inte dricka A idag. Usch,tvi vale, blä. Tänker vara nykter och leva och känna ❤️.
Önskar er alla en härlig dag
Må väl
Kram S69

Sigge69
Dag 17

Hejsan alla krigare ❤️
✔️ I min nya fina vita bok för dag nr 17. Idag tänker jag vara klar i pallet och känna och leva dvs ska vara nykter och skötsam så inihelvete precis hela dagen! A får på nöten och får inget utrymme/ plats i mitt liv. Liksom FUCK OFF whiskey!!
Sovit dåligt, vaknat 5-6 ggr i natt, drömmer mkt, vilket resulterar i att jag är SEG på morgonen. Men vad är det och gnälla på... ute skiner solen, det är underbart vackert med allt spm blommar. Blir nog lite sen till jobbet idag, men jag har chillar vecka.
Idag fyller min älskade äldsta dotter år (25 år), så vi ska ha el grande party för henne ikväll. Vet att hon kommer få en massa presenter. Men tror att hon uppskattar mest att hennes pappa (vi är otroligt tighta hon & jag) menar allvar med alkoholen och gör sin 17:onde vita dag på hennes födelsedag. Älskar henne ofantligt mycket ❤️. Så det kommer bli en mycket bra dag.
Önskar er alla en harmonisk dag, kryddat med lugn och ro.
Må väl
Kram S69

AlkoDHyperD
Blir så glad, Sigge!

Minns hur svårt du hade det senast när du försökte, om och om igen. Låter så mycket tryggare i dig själv nu. Ser dig själv.
Din dotter kommer vara så glad ikväll!

Sigge69
Dag 18

Hejsan alla krigare ❤️
Dag 18 och ett ✔️I min nya fina bok. Adhd: Tack för din support!
Skillnaden mot mina tidigare "försök" är att jag denna gång, varit 100% öppen med min kamp/status till släkt, vänner, kollegor. Jag nådde botten i träsket den 30 april, då jag började dricka öl kl 03.30 för att som vanligt döva mitt mående/ ångest. Låg i min säng och sov korta perioder och när jag vaknade, knäppte jag 1-2 öl osv.
Där nådde jag botten på träsket. Sedan var det otroligt skönt att låta min "vägvisare" ta beslutet att åka och ställa un mig på TNE och vidare direkt till "vilohemmet". Har träffat peoffesionella läkare/ ssk lagt alla kort på bordet och satt ord på mina känslor och varför jag dricker alkohol. I mitt fall för att "medicinera" mot oro, stress, ångest och depression/ tristess.
En otrolig lättnad att alla som är viktiga personer i mitt liv, vet om hur läget är med mig dvs att jag har problem med alkohol och att jag druckit min ranson klart.
Sjukskrivningen till 30 maj kortade jag ner, då jag tror att det är bra för mig att jobba och göra skillnad. Jag började att jobba den 14 maj istället. Jag har fått medicin mirtazepin som jag tror hjälper mig, känner mig lugnare och mer tillfreds i nuläget. Har inget sug efter alkohol iaf.
Dricker ibland heineken 0.0 % bara för att. Min mor gjorde en grimas, när jag bad min fru att köpa ngr i affären när hon skull handla. Blev arg/ sårad/ besviken över hennes reaktion (att det var dåligt att jag valt att fricka det) svarade henne: vill inte se hennes reaktion och sa vidare att detta är mitt egna race och jag vill inte ha hennes omdöme över mina beslut. Jag är stolt, rak som en fura! Varit vit i 18 dagar och det kan ingen ta ifrån mig. Hon kunde ha sagt istället "bra jobbat Sigge" men hon valde att klanka på att jag drack ngr heineken 0.0 %
Har väl inte inte den bästa relationen med min mor. Mkt support och stöd i livet och kärlek har jag inte fått. Nästan istället varit en förälder åt henne.
Blev iaf jäkligt stött på hennes approach!!!
Men negativa energier undviker jag och låter dem inte fästa på mig.
Så återigen vill jag tipsa om att ta hjälp, våga lägg korten på bordet!
Kan jag kan alla ❤️
Idag tänket jag vara nykter såinihelvete 💪🏼.
Kramar S69

MondayMorning
Sigge Jag gillar detta, hur du skriver. Pang på.

"Jag är stolt, rak som en fura!" Det ska du vara. Jävligt Bra jobbat Sigge.

Och kom ihåg. Att att dricka eller inte är ditt beslut. Oavsett vad du dricker.
Släpp det. Låt omgivning tycka och tänka precis vad dom vill. Låt det rinna av
dig. Det är ditt liv och du gör det jävligt bra just nu.

Så ... Var stol. Klappa dig själv på axeln.
Hatten (kepsen i mitt fall) av för dig

Kram

MM

(följer i tystnad - gillar hur du skriver, rakt på och direkt från hjärtat)

MondayMorning
Barn som lämnar boet

är inte kul Man kan känna sig obehövd men är det en anledning att dricka?
Nej. Barnen behöver oss ändå och vill se att vi klarar av våra liv utan dom.
En dag blir det barnbarn. Vill våra barn låta oss träffa dom om vi super?
Nej.

Och btw, Sigge. Man kan hitta anledningar till allt för att få dricka.
Barnen flyttar, man är trött, man har ont, man är värd det, man har skavsår,
till slut kan man dricka för minsta lilla. Det gäller att skita i anledningarna och
inte skylla på livshändelser runt om. Det är då man hittar stabiliteten i att vara nykter.

Ut och känn, lev. Livet är så galet kort och här är en som inte vill vakna upp vid
90 bast och känna att jag söp bort mitt liv. Mentalt, ekonomiskt, fysiskt.

Nej nu fan lever vi livet istället.

Sigge69
MM

Tack för din support, dina ord värmer ❤️.
Håller med dig till fullo, tror jag skrev lite galet om det faktum att mina "barn" flyttade. Jag menar verkligen INTE att skylla ifrån mig, hitta anledningar! Menar istället att det gav mig mycket större möjligheter att dricka whiskey.
Jag kunde hitta anledningar, ursäkter för att kröka. Dessutom växte mitt missbruk genom att jag smög med det. Hade W i väskor, förrådet och lite pilsner med. Jag kunde dricka en kvarting utan att folk märkte ngt. Jag luktade ljuvligt från min mun, alltid nyborstade tänder, tuggummi, halstabletter m.m.
En sak jag starkt reflekterat över efter jag började skriva på Sigges NYA testamente den 1 maj är: fan vad mycket mer tid man har/får till annat!
Det är slut med lögner, förnekelser, tycka synd och hittepåursäkter!! Jag är jag och jag har kontroll över alkoholen, jag bestämmer! Fuck off Whiskey!
Känns befriande att slippa dig.
Fredag och jag sitter med mina Goa ungdomar och njuter, har världens bästa jobb och jag för skillnad!
Fredag den 18 maj om det hade varit sigges Gamla testamente så hade jag direkt efter jobbet åkt till bolaget köpt 70 cl Whiskey och 10 bärs. Kommit hem hällt upp en stabil W med en isbit och tagit 2 kalla bärs, kommit in i ledighetskänslan. Till slut styrde fan alkoholen det mesta i mitt liv.
Tänker på alla hojar som stått och glänst i min trädgård utan att jag kunnat nyttja dom. Nu kör jag massor hoj, bra antibus!
En sak som jag noterat i forumet är att många upplever problem runt dag 21, så jag har mindfuckat mig själv och intalat mig att det kommer bli busenkelt att komma över dag 21💪🏼.
Harmoni och lugn och ro önskar jag er alla kämpar ❤️
Kram S69

MondayMorning
Sigge - Go with the flow.

Du känns SÅ stark i din inställning så fundera inte så mycket på dag 21 om du anar att den kommer vara jobbigare än någon annan dag.
Tänk varje morgon, du vet det klyschiga mantrat: En timme i taget. En dag i taget. ....
"Idag ska jag inte. Idag kan jag göra bra val.
Imorgon vetifan hur det blir men denna dagen ska vara utan alkohol. Jag klarar en dag till utan att dricka".

Pengar på kontot o psyket i behåll.
Kanske spara de tidigare alko-pengarna till en ny hoj?
Fan vad mera värt.

Sigge69
Antibus ❤️

MM
Köpte en hoj dagen efter jag lämnade "vilohemmet" så jag kör så det ryker redan!
Kommer räkna in hojen på ett år, jag har lagt 45-60 000:- på alkolhol per år.
Hujedamig
Min lever vetifan vad som händer, liksom inget att jobba med och bryta ner 😂.
Känns jäkligt gött att inte behöva ens tänka så dvs "en timme" "en dag" JAG HAR DRUCKIT MIN RANSON, JAG ÄR KLAR MED SKITEN!
Saknar den inte för fem öre, inte ens en tillstymmelse till SUG.
Hasta la vista Whiskeyn 🎱
Kram S69

MondayMorning
Sigge Så härligt

Att det inte finns tvivel. Samma här. Det enda jag ångrar idag är att jag inte startade min nykterhet tidigare i livet. Så mycket som man har supit bort under många år. Psyket, kroppen, pengar, relationer, tillit etc. Ångest, bakfylla. Hur många dagar man hade kunnat göra vettiga aktiviteter men vart så sänkt att man inte har orkat. Supit bort tid av mitt liv.

Orkar inte ens tänka på det. Men sent ska hjärnan vakna till liv. Jag får nästan en "nära - Gud - känsla" ibland, av lycka. (dock ej troende)
Det bara bubblar lycka i hela mig. Värme glädje och så galet tacksam att jag inte dricker längre.

Vad skönt. Då är vi två som hänger i Sober Bar denna soliga fredagskväll.
Trevligt!

Sigge69
Skit i att ägna tid/energi på det som varit. FRAMÅT!

Det som varit (gamla testamentet) kan man inte ändra tyvärr, men härifrån och framåt skriver vi nya kapitel i våra vita fina böcker 😊.
Jag får också ibland eufori känslor, likt dina😂.

Sigge69
Dag 19

Hejsan krigare ❤️
Dag 19 ✔️ I min nya fina vita bok. Sitter med en nybryggt kaffe i sängen och njuter till fullo av att vara nykter och klar. Igår var jag trött efter arbetsveckan, men en skön känsla infann sig. Jag gör skillnad, jag är behövd! Alla behöver känna den känslan. Att vara behövd! Idag skall jag vara med och hålla i min stora dotters 25 års party. Det blir lite drygt ett 30 tal vänner och syskon på partyt. Skall bli kul.
Dag 19 idag, denna dag skall jag fortsätta vara snäll mot mig själv!
Min lever skall få fortsatt semester och bara få chilla.
Solen skiner ute. Det var den första meningen jag skrev för drygt ett år sedan här på forumet.
Skillnaden nu mot då är, att jag lever och känner och att jag är delaktig. Underbart!
Igår ägnade jag tid till att läsa andras "bloggar" här på forumet.
Fan vad med visdom det finns på detta forum. Människor som peppar, stödjer och gör skillnad för sina medmänniskor. Det bästa av allt att forumet inkluderar alla steg i missbruket och det vidare livet.
Kroppen är fantastisk för 20 dagar sedan låg jag utslagen och på 9 valde jag att resa mig och jag sparade alla krafter jag hade och gav Whisleyn en uppercut och vann på knockout!
Idag ska antabusen få "morra" ordentligt och jag ska insupa ett Sverige i sommarprakt. Jag älskart❤️
Fånga dagen
Må väl
Kram S69

Sigge69
Dag 20

Godmorgon alla krigare ❤️
Idag är det söndag och dags för mig att skriva in ett prydligt ✔️ För dag 20 i min nya fina vita bok.
Hade en mysig lördag tillsammans med min dotter och hennes kompisar. Hade många roller såsom värd, lokalvårdare, serveringspersonal, fotograf m.m
Det var mängder med alkohol, sprit, champagne, öl, cider, vin.
När man är nykter, har man ju superkoll på vad som händer och vilka som var glada i att dricka mkt alkohol. Jag personligen kände nada, noll sug. Känns så otroligt skönt att vara klar med skiten. Dag 20 idag, imorgon firar jag 3 veckor 🕺🏼. Blev sent igår, sällskapet drog vidare in till stan och jag och min fru var klara med städ och disk strax innan midnatt. Hujedamig, men som sagt det var en mkt lyckad middag och min dotter var så glad och tacksam och det glädjer ju ett fadershjärta ❤️. Jag har alltid fått vara delaktig i mina barns uppväxt, alltid varit med. Såväl skola som deras fritid.
När jag låg inlagd på vilohemmet den 1 maj längst ner i träsket. Så hade jag denna fest som en motivator! Jag jade fixat lokal och lovat att hjälpa till och rodda festen. Så när kag låg i sjukhussängen iförd landstingskalsonger samt Linné i ett otroligt dålig skick såväl både fysiskt som fysiskt och själsligt hade jag fokus på att fixa ta ansvar för gårdagens fest, som jag lovat!
Känner mig som sagt nöjd med att jag höll vad jag lovade. Känner mig stolt, älskad och rak som en fura i kroppen!
Idag skall jag gräva ut inför mitt trallgolvsbygge, klippa gräs, kolla fotboll samt se VM finalen i hockey. Solen skiner och jag med den!
Hoppas attni alla får en fridens liljor söndag med kärlek och värme ❤️
Kram S69

AlkoDHyperD
Tack för fina inlägg Sigge

Just nu blev det en viktig påminnelse om att vara glad över nykterheten. Är själv långt ifrån euforisk, men din glädje smittar🙂
Tänker också att även om känslorna åker berg-o-dalbana av andra skäl i livet är ju det faktum att man tar sig igenom alltihop nykter något att glädjas över.
Om du någon dag vacklar - lova att läsa din fina vita dagbok!
Jag är här inne och läser inlägg trots lång nykterhet, för att jag vet att mitt känsloläge är en riskfaktor. Som periodare är det ju svårt att vara uthållig i kontinuiteten när det gäller arbeta med att hålla sig kvar på banan, för det känns så främmande, men ser sig knappt som alkoholist.
Följer din resa, liksom flera andras här inne, ni blir som bekanta som man inte ska tappa bort. Ha det gott i sommarn!

Hoppas du fortsätter uppdatera, om inte varje dag så iallafall regelbudet

Sidor