Jag är en frånskild dam dricker i princip varenda dag. Även om jag inte vill så blir det så! och det känns skitjobbigt, har kontakt med beroendemottaggning, vill sluta för jag vet att det att det att det inte är bra för mig och det förstör och så mycket annat blir drabbat som Barn, jobb och intressen. Jag är fast men vill sluta. Jag är medelålders ser rätt okej ut, men att om jag fortsätter så kommer jag inte göra det längre.. och det det förstånd jag föddes med suddas ut.. och alkoholen blir det enda viktiga...JAG MÅSTE SLUTA...

Öltunnan

precis. Vill sluta, måste sluta, men ändå så skjuter jag upp det till i morgon, bara idag är mantrat. Jag kommer också att förstöra mig själv och kan inte fatta att det ska vara så svårt att fatta det avgörande beslutet och stå fast vid det. Men läser runt mkt härinne och ser ju att det kan gå, så hoppet finns ännu kvar.

Rosanna333

Tack för din förståelse! jag förstår precis vad du menar med att inte kunna stå fast vid ett beslut, men det är väl ett gift som många säger, och därför är det så svårt att sluta och vara utan det. Är du gammal eller ung..om jag får fråga? Har du sökt hjälp. Jo visst det tror jag med.