Kroppens svarar???

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Troja
Kroppens svarar???

Hej
Jag har börjat fått mer o mer känslor i.kroppen efter allt med mannen som jag vart tillsammans med.

Känner ni igen er? Att när han rör vid mig så känner jag emellanåt irritation, lite avsky

Tänker att det vart så mycket kamp, smärta, om alkohol och mycket bråk? Att kroppen signalerar det jag inte kan säga riktigt?

Samma sak gäller sexet! Har alltid velat haft de med han men nu känner jag att det blir jobbigt, äcklad lix

Det här kommer mer o mer fram. Vet inte om de va så då bråken var o vi va ett par men nu känns det så inpå
Känner ni så?
Oatraktion mer o mer?

Rosette
Hej Troja!

Du funderar kring om beröring från din man, både närhet och sexuellt kan påverkats av era bråk kring hans alkoholvanor med mera. Det låter som det kan vara så och flera kan säkert känna igen sig. Oavsett känner du så, och klokt att du lyssnar på det! Något känns inte bra just nu och du väljer det som känns rätt och skönt för dig.

Fortsätt gärna läsa och skriva här i forumet.

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Troja
Tack för svar :)

Tack för svar :)

Nordäng67
Jag känner igen mig...

Är snart ett år sedan jag avslutade mitt förhållande! Kände som du den sista tiden när vi var ett par! Kunde inte skilja på hans olika personligheter längre! Känner fortfarande en stark känsla av att jag vill vara ifred! Vill inte dejta någon, vill inte ligga med någon vill bara va ifred och andas! Kram

Troja
Dåligt samvete????

Får ni dåligt samvete när killen er eller kvinnan har vart o druckit och sänder hjärtan? Att få dåligt samvete att inte skicka tillbaka?

Jag ville inte skriva jag älskar dig tex nu när han mitt framtida ex skrev så... det tog emot, samtidigt är ja rädd för det sårar honom. Jag vill inte utsätta någon annan för nåt som gör en ledsen, eller undrande

IronWill
Känner du?

Känner du hjärtan, skicka hjärtan. Känner du inte hjärtan så skicka inga. Du är inte ansvarig för mottagarens känslor.

Troja
Skriver av mig

Skriver av mig

Jag känner mig så utmattad och låg emellanåt, tror nog inte jag förstått eller förstår hur mycket energi det här har tagit av mig. Är helt slut, vill bara mest vila, sova, träna, gråta, och skriva här

Verkar som jag måste ge mig tid att få ihop mig igen, och det blir nog inte lättare om jag umgås med honom hela tiden. Tror jag vart så rädd för att göra saker utan honon för då har han drukit. Jag har vart där och sett till att det inte sker, vilket jag måste sluta med. Det är INTE mitt problem om han gör eller ej.

Nordäng67
Ja...

när man är mitt i något sådant så blir hjärnan helt ”geggig”! Man kan inte tänka klart, man vet inte vad som är rätt och fel. Man tvivlar på sig själv och undrar om allt är ens eget fel! Försök vända fokus till dig själv, i stort och i smått! Imorgon är det lördag, kanske är du ledig! Vad vill du göra med den dagen? Om du tänker att det snart är lördag kväll och dagen går ju inte i repris! Vad vill du ha att tänka tillbaka på för att känna dig nöjd och tillfreds? Var rädd om dig!