Kakka

Har inte druckit på tre månader och en vecka. Jag är så stolt, men så oändligt trött, energilös och nöstan apatisk. Som om hjärnan är nedslängd. Glömmer saker, ofokuserad och har svårt att fästa blicken. Kan det vara spår av min alkoholkonsumtion som varit hög i fyra år? Borde jag inte vara pigg och stark nu när jag slipper vara bakis? Någon som känner igen sig?

Nykter i lite över en månad och jag dör av trötthet. Kan ligga ner hela dagen typ. Ögonen vill stängas. Har börjat ta vitaminer för att jag antar att det kanske är en brist där. Specifikt magnesium och b12. Försöker dricka mycket vatten. Träna... men svårt när man är så trött.
Önskar jag hade mer energi.

Fibblan

Vad ska vi göra? (Nykter 53 (-1) dagar.)
Äter B-vitaminer, D-vitamin, magnesium, och har senaste veckan tillfört rosenrot. Promenader 2-3 ggr i veckan. Ngt yogapass däremellan. Förstår inte vad jag mer ska göra för att få mer energi..!?!
Kanske är det bara så, att det är nu vi blir varse hur mkt stryk kroppen tagit..och att vi bara behöver tålamod och se tiden an..?
Men visst är det tröttsamt. Också väldigt trött på att vara trött. Och det här apatiska.. vet inte hur många gånger jag skriver om min "att göra lista".. så svårt att ta fatt i annat än det mest nödvändiga..
Tar tacksamt emot tips om det finns mer man kan göra för att påverka ☺️!

Styrkekramar ?
/Fibblan ?.

Finns det någon forskning på detta? Är det mental trötthet, eller bara fysisk? Intressant att flesta verkar uppleva detta när man slutar dricka. Jag antar att vi får stå ut... Jag dricker en massa kaffe, det kanske inte heller är bra, men skitsamma.

Vad gör rosenrot för något Fibblan? Aldrig hört talas om.

Kakka

Jag åt rosenrot för många år sedan. Funkade bra då, mot trötthet och depression. Kanske skulle prova igen. Skönt att höra att det är vanligt att vara trött.