Ultra

Har läst o skrivit i detta forum förut men sen sket det sig igen.
Ramlade tillbaks i mitt gamla beteende där drickandet bara accelererar o sitter nu fast igen men nu får det vara nog.
Detta är dag 1 o just nu känns det väldigt tungt, huvudet susar, ångesten bubblar o kommer inte till ro i kroppen
Suck

Jag är också på dag 1.
Har erkänt för mina nära. Efter att ha gjort bort mig rejält inför alla, superfull på släktfest!
Fortsätt skriva. Skriv av dig ångesten. Har du nåt mål?
Vi får kämpa!

Ultra

Hej
Då är vi två i samma situation dvs dag 1, låter riktigt jobbigt med släkfesten ?
Ja vad har man för mål...just nu känns det som att bara försöka ta sig igenom en dag i taget o att komma så långt att man mår bra i själen....nu söndag kväll o känner olust inför kommande tuffa arbetsvecka men vi får kämpa på

Ansa

Hej!
Efter att ha trillat dit igen och druckit konstant i flera veckor, stoppade jag i torsdags. Tuffa dygn, men det blir lite bättre för varje dag.
Vi får stötta varandra??
Kram

Känner igen dig, då ni var ett rejält gäng som peppade varandra så härligt under flera veckor. Synd att det inte höll för alla, då det var många härliga människor.

Välkommen tillbaka med mer erfarenheter. Håller tummarna för att du fixar det nu.

Kram

Förlåt att jag skriver i din tråd, Ultra, men det var verkligen överraskande att se Ansa här.

Om du vill, får du gärna skriva några rader i din tråd och berätta mera. Och hur du tänker framåt. Ser fram emot att följa dig igen.

Kram

Ansa

Vad glad jag blir att du kommer ihåg mig. Länge sen jag skrev, men i perioder har jag varit inne här och följt era resor?.
Ska återuppta min egen tråd och berätta mer. Det har varit ups and downs.
Kram❤️

Ultra

Så var det morgon dag 2, en ny underbar arbetsvecka ?
Känns konstigt nog rätt bra....sovit rätt bra, ångesten lugn...hmm
Ansa, då är vi i samma situation o får kämpa ihop ? det du skriver om senaste veckorna låter väldigt likt min situation.
Vinäger, ja vi har ”setts” här förut o vi hade en bra tråd med mycket uppmuntran mm så är väl bara att göra det igen o det är ok att ”stjäla” eller låna min tråd
Ha en underbar dag ?

Ultra

En kass natt, vaknat massor av gånger, tänkt om livet, morgonångest, oro för problem på jobbet.
Men klar i huvudet nu, nått positivt o inget direkt sug efter A än i alla fall.
Ha en bra dag där ute

Den där oron och stressen på natten blir nog bättre med tiden. Och att vara klar i skallen på morgonen slår det mesta. ?
Ha en bra dag!

Jag har tänkt på dig och undrat hur det går. Starkt och bra gjort av dig att ta dig tillbaka hit. Gemenskapen finns kvar. Hoppas du kan uppskatta det lika mycket som sist. Ingen lyckas med det här på första försöket. Så påt igen bara. Den här gången kommer det gå bättre. Du har ju skaffat erfarenhet och verktyg :) Återigen välkommen tillbaka!

Ultra

Hej Vitutanvin
Tackar så mycket o ja jag uppskattar verkligen gemenskapen, har liksom tänkt på er o till o med saknat men haft så j-a dåligt samvete för jag inte varit tillräckligt stark men i helgen var jag redo igen så nu kör jag/vi på....dag 3 idag, ångest o sug idag men kom hem i hyfsad tid, bytte om o ut en skön runda i det fina vädret o jösses en sån glädje jag kände o så skönt det känns nu....ville fira dagen så gick o köpte en Coca cola o en stor chokladkaka hi hi
Men hur har det gått för dig???

Ultra

Mitt i natten
Efter en bra kväll utan A somnar jag men vaken sen nån timme, tankarna snurrar om problem på jobbet där jag är så jäkla ensam när det gäller att hitta en lösning...ångesten slår till så kraftigt ?
A hade mjukat upp det så snabbt o lätt men ack nej inte löst något.
Kände för att skriva detta men ska försöka somna nu, klockan ringer 06.00
Natti natti där ute
?

Ultra

Nu morgon o som sagt trött som bara den men pigg i huvudet ?
Ska försöka hinna ett träningspass idag också, gör gott för humöret.
Ha en underbar dag ☺️

... att du är pigg i huvet trots dålig sömn. När jag har dålig sömn (som inatt) då är jag helt kaputt, i huvudet och i kroppen. Bra att du tänker på att träningen hjälper. Det är inte alla som har den insikten. :)
För att svara på din fråga hur det går för mig.... det går bra med nykterheten - 80 dagar i morgon och nedräkning till 100 har startat. Blev också nikotinfri (för 35 dagar seda) av en slump. Det var fanken riktigt tufft med abstinensen. Mycket värre än abstinensen för a tycker jag. Mer fysiskt påtagligt liksom.
Resten av livet är lika trassligt och krångligt som vid jul. Det är en jobbig process att ta sig igenom det här. Livskris. Men jag lär mig mycket :)

Hoppas du fick en underbar dag! Sken solen en stund på dig också kanske?

Jag åkte också dit, efter 3 vita månader. Trodde dumt nog att jag skulle klara av att hålla mig till nåt glas vin men det gick ganska snabbt åt skogen. Men nu tar vi nya tag, eller hur! ?

Ultra

Efter en riktig skitdag på jobbet med bla ett svårlöst problem så riktigt kokade ångest när jag kom hem, gråtfärdig....tänk vad ett glas vin, en flaska vin hade gjort gott....men stretade emot, var irriterad, var arg men stå emot....finns vin i vinkylen...stå emot....mat istället....musik....prata med min älskade fru...prata med en kollega som hjälper mig....lugnare o till slut lugn.
Nu snart läggdags o hoppas hoppas jag kan sova, kritiskt möte tidigt imorgon men då är då.
Vitutanvin...du är ju helt grym...80 dagar så j-a imponerad trots alla dina livsbekymmer som jag hoppas till slut kan lösa sig till något bättre, gått igenom detsamma o då kom jag till slut ut stark.
Luddrikt....som mig då....men som du skriver du kämpar vi på.
Natti natti alla där ute.

Ultra

Undra när man ska kunna sov en hel natt? Så ännu en natt med dålig sömn men nu uppe o känns rätt ok...möte snart som kommer vara ett litet krig då får hoppas det går ok ändå...i kväll löpträning med ett gäng andra så det ska väl skingra tankarna lite
Ha en bra dag alla ni andra ☺️