CQ

Har länge vetat att jag dricker för mycket och det har nog bara blivit värre. Nu vill jag bara inte mer...
Efter att det tog slut med min partner och jag blev ledsen och ensam var alkoholen det som gjorde att jag orkade med. Men går ju inte i längden. Vet att jag måste möta sorgen och besvikelsen utan alkohol.

Drack ju redan för mycket innan! Så efter en ensam lång vinhelg, var det dags idag. Hade redan anmält mig innan och är sjukt motiverad idag. Nu vill jag bli lycklig igen och om jag så småningom träffar någon ny vill jag inte göra det som alkoholiserad.
Även mina barn förtjänar en glad mamma som inte är trött och bakis jämt. Även rädd att det går ut helt över ett bra och fantastiskt jobb jag har! Eller att jag mer och mer isolerar mig från mina vänner.
Så känns skönt att bestämma sig även om det kommer bli grymt tufft. Känner redan lite sug nu i eftermiddag och ett glas rosé på terassen...
Men jag ska stå emot och ser fram emot en nykter vår, även om första testet är att få ner mitt drickande till minimum. Vill försöka klara det och behålla visst socialt drickande. Bara aldrig aldrig mer ensam eller totalt supande på fest!
Så behövde bara skriva detta här för att få stöd av andra och göra en egen skriftlig markering att jag har bestämt mig!!!