Ungochvilsen

Jag sitter hemma och har sjukanmält mig från jobbet och har bestämt mig för att bli nykterist o ändra mina vanor.

Men sitter med en ångest som äter upp mig inifrån!
Valborg va inget bra för mig jag skrek åt min tjej och puttat henne lätt och inte minnets nånting.

En sida av mig som aldrig dykt upp innan och nu ska hon inte sova hos mig mer och tror att hon kommer lämna mig oavsett om jag ändrar på mig.
Men jag är villig att ändra hela mig för henne, hon är mitt allt min bästavän min flickvän och framtida mamma till mina barn.

Hon är lika rädd för mig som jag är för mig själv när jag är full och hon är den som får ta smällarna men jag vill ändra på mig.

Jag vill inte dricka mer det är nog för mig!
Jag vill kunna sitta med umgänge som dricker men att jag avstår!
Jag vill gör nåt för MITt psyke och min relation med min flickvän till nånting underbart.

Jag ger upp alkoholen men jag behöver hjälp kan nån ge mig tips och tricks på hur jag kan göra !

Jag har troligen mycket jag behöver reda ut med mig själv och har tagit kontakt med psykolog och även ska jag till AAmöten.
Mvh ungovilsen

Sofia

Du har kommit till en punkt där du tydligt har blivit medveten om att alkoholen gör att du beter dig på ett sätt som inte är du. Alkoholens effekter förstör viktiga saker i ditt liv, du vill nu rädda relationen till din flickvän som du älskar högt. Starkt och modigt av dig att skriva här och be om tips och råd! Också väldigt klokt av dig att du har tagit kontakt med psykolog och ska gå på AA-möte. Du är öppen för att ta emot hjälp från olika håll, det är verkligen en styrka som du kan ha mycket nytta av framöver. Det och den starka motivation som den här Valborgshändelsen har fört med sig - du vill nu göra allt för att behålla din tjej - är en väldigt bra grund för förändring. Fortsätt gärna skriva här eller i din andra tråd om hur du mår och hur det går för dig! Förhoppningsvis kommer du snart att få lite tips och tricks från andra användare som har varit där du är nu.
Vänligen och med hopp,
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet