Vinista

Hej,

Jag är 43 har ett ganska svårt vinmissbruk som pågått i snart 10 år, och bara eskalerat. Nu är jag sjukskriven (pga saker jag reagerat på och gjort under påverkan, dock inte på jobbet).
Detta har medfört att jag börjat dricka allt tidigare och tidigare på dagen. Förr har jag aldrig kunnat dricka på förmiddagen, men i takt med att jag i princip börjat sluka en hel box per dag så har abstinens och jättejobbigt sug satt igång redan vid 10-11-tiden.

Eftersom vi vet att Antabus inte hjälper ett skit (ursäkta uttrycket) när man är sugen, mitt sitter och bränner i svalg och ner i halsen, så ville jag prova annat.
Jag fick utskrivet Naltrexon. Eftersom jag missbrukat vin så länge och mått dåligt psykiskt så har mitt övriga näringsintag inte varit bra.
Det som hände av bara en halv tablett var att jag började må så illa och bli så yr att jag var tvungen att lägga mig. Detta har jag provat flera gånger.
Så, ännu mindre mat och definitivt ingen mer Naltrexon för mig.

Dock idag, så bad jag om tecken, och plötsligt fick jag för mig att strunta i illamåendet och bara ta smällen (precis fått labbresultat och Peth är 3, GT 13.. osv).
Saken är den att jag hämtat ut ett helt annat märke som i stället heter Naltrexone. Jag kan förmodligen inte skriva ut tillverkare här, MEN det jag ville få fram genom detta inlägg är att jag har klarat att ta dessa idag, utan samma biverkningar som jag fick av det andra märket!! Jag vet att jag är känslig som person, men det har inte slagit mig att jag kanske skulle prova olika.

Nu är klockan snart 8 och jag har tagit en och halv (kört halvor) och jag har inte ens druckit en halv box!!!! Sist detta hände vet jag inte.

Hoppas mitt tips kan hjälpa någon annan.

Jag mådde också illa av naltrexon. Fick ta uppehåll vid två tillfällen i början. Efter någon vecka funkade det bättre. Idag känner jag inga biverkningar alls. Och har inget sug.