Annabella68

Hej!
Igår kom föreståndaren t hunddagiset fram till mig och undrade hur min man mådde...hon sa också att de känns att han luktat alkohol. Äntligen ngn annan (utanför familjen som märker, var min första reaktion. Allt jag lagt märke till har han bara förnekat under många år) Kvinnan som tog upp detta har dessutom jobbat hela sitt liv innom socialtjänsten och med missbrukare på olika vis.
Hennes förslag var att hon skulle prata med honom om vad hon lagt märke till. Bra tänkte jag först men nu är helgen här och jag har svårt att vara mig själv och känner mig ledsen då det naturliga borde vara att jag skulle berätta vad jag hört.
Hur ska jag göra?
Tack för råd i jobbig situation.

Vad bra att någon annan märkt något. Med en gång tänkte jag att du skulle vara ärlig och säga som det är. Men sedan tänkte jag att det kanske är bättre att han blir lite chockad, istället för att han är förberedd. Det kanske blir ett annat resultat då. Att han får sig en tankeställare och att det förhoppningsvis blir en förändring. Om du inget säger så gör du ju det för hans skull i så fall.

Annabella68

Tack för din kommentar. Precis så tänker jag också ibland. Det var skönt att höra din åsikt. Det är lätt att rusa på för att man är uppriven och arg. Bra att tänka till ibland och ksnske avvakta. Inte lätt.

Ja visst är det skönt att bolla sina tankar här. Det är lätt att man sitter fast i sitt tänk.
Hoppas din man får en tankeställare nu. En förändring vore ju underbart. Både för dig och honom.