Mamma34

Har bara vart nykter i två dagar då jag började äta antabus för två dagar sen.
Nu kommer helgen och smärtan av ångest är enorm. Jag känner att jag inte klara de och de idiotiska tankarna om att " så farligt är de ju inte" kommer hela tiden. Jag gråter ibland går i cirklar ibland. Kan inte ta lig för nånting.

PP

Är viktigt. Beroende på hur det.sett ut innan kan den första jobbiga tiden ta en vecka eller ett par. Sedan kommer ljusglimtar, frestelse varvat med sorg och eufori. Inget första glas, minut för minut, timma för timma så går det bra. Lycka till
//PP

Mamma34

Druckit massor av alkoholfria öl även om det är vin som brukar fylla mina kvällar. Tro jag lyckats lura av känslan lite. Men jag får så klart inte den sköna berusande känslan som får hela mitt inre att slappna av.
Jag kommer på mig med att tänka längtande till den dagen jag kan få den känslan av vinet igen. När ska jag skita i besöken där jag tar emot min antabus. I sekunden efter jag tänkt så tänker jag på mina barn som förtjänar en nykter fokuserad mamma.

cykoz

Jag vet hur du känner dig, har nu vart nykter i 37 dagar och det har vart så jävla svårt att sluta tänka på hur lätt det är att bara dricka så blir allt ”bra”. Känslan efter bara en klunk är det som gör det så jävla svårt så måste på nått sätt glömma den känslan. Ska va ensam hemma från onsdag till på söndag och tänker ”nu är perfekta tiden att dricka för ingen kommer veta” men JAG kommer veta. Samma som att du tänker på dina barn tänker jag på min pojkvän, inte samma sak men samma tankesätt ändå, att hålla sig nykter för någon annans skull. Men fan tack för tipset att dricka alkoholfri öl, hjärnan är ändå lätt att lura så kanske placebo kan göra det lite lättare när man verkligen är påväg att dricka, utan att bryta löften.