Spinoza

Nu är dagen här som jag längtat så länge efter.

Vi lyckades gå på dotterns studentmiddag på ett bra sätt och hon var jättenöjd över att vi var med.
Flytten är avklarad och gick riktigt bra även om jag är fysiskt helt slut nu.
Skilsmässan är klar idag, i och med att överklagansperioden är över-
Nu kommer vi växelbo i lägenheten och på landet fram till midsommar och så har vi ju dotterns student. Så helt över än är det ju inte.
Men. Jag har mina egna saker i lägenheten (oj vad jag fick mycket plats nu), jag är inte längre gift med någon jag inte mår bra av att vara med och jag ser verkligen ljust på framtiden.

Jag känner mig SÅ lättad!

KL

Grattis! Vad skönt det låter för dig! Kan verkligen känna igen mig i lättnaden när man släpper på sånt som inte är ens ansvar trots att man gått omkring och trott det! Önskar dig verkligen lycka till med ditt liv! Forma det så som du vill ha det! Kram!

Blade Runner

Grattis !!! Vad skönt att höra att du känner dig lättad. Jag hoppas att jag vågar vara där snart. I augusti har min betänketid löpt ut men eftersom vi bor u det samma tak fortfarande och han vägrar sälja eller flytta ut känner jag mig låst. Att skicka in skilsmässoansökan var en enorm bedrift av mig ( enligt mig själv) men att sen ta steget och bekräfta ansökan om 6 månader känns som att stoppa fingrarna i eluttaget eller hoppa fallskärm ( jag är höjdrädd) , dvs det känns helt omöjligt men jag hoppas att jag ska klara det och också få stå på den bidra sidan och få känna lättnad.
Njut av din nya tillvaro, du är grym !
Blade Runner

Spinoza

Ja, det är verkligen ett jättesteg att skicka in papperna!
Fundera på vilka steg du behöver ta för att komma loss nu och vad du behöver för stöd för att göra det. Det här forumet har varit ovärderligt för mig i processen.

Tack och kram!