Det gick ju bra i många veckor för mig. Men när jag föll tillbaka så föll jag bara ännu hårdare. Ojjoj det har gått så många vinflaskor och bibar och pengar och ja... vikten har kommit tillbaka igen. Jag skäms så fruktansvärt och jag mår INTE bra. Det gick så bra att leva utan alkohol så jag förstår inte. Impulskontroll NOLL. Nu kör jag igen, har valt att kolla upp alkoholhjälpens program och kör det. Måste säga att jag inte förstår hur det funkar riktigt ännu men. Jag har valt att satsa på 90 dagar spiknykter.

Vad ska jag säga... det är inte lätt just nu. Jo inga problem att låta bli drickat, men kroppen reagerar med allt den har! Jag mår riktigt, riktigt röv. Lyckades sova middag, drömde feta mardrömmar och vaknade svettig och abstinensgalen. Hade som tur var inventerat sockerförrådet så jag tryckte i mig ett par små cremebullar och livet återvände något. Men fyyyyy! Ont överallt, huvvet, kroppen, magen... jaja, bara bita ihop!

Lider med dig, det är ett helvete och det blir ju tyvärr värre och värre att nyktra till efter längre perioder.
Hur länge drack du i sträck innan du slutade?
Håll ut. Det blir bättre.

Programmet är riktigt bra, man får titta på sig själv.
Så styrka till dig // kram Strulan

Alltså nu precis innan blev det väl 15 v i sträck, innan dess länge jo... flera år har det eskalerat, värst från förra sommaren och framåt. Det är bara hålla ut men idag är lika illa och jag har knappt sovit. Går som i en dimma.... Tack för att du lider med mig...

Även om du inte tror det, så håll ut det blir bättre.
Det är vidrigt men är värt att hålla ut, tror det börja vända på dag 4.
Så rådet vila, försök röra på dig när du orkar är rådet till dig.
Kram Strulan?❤️