Studentdags

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Spinoza
Studentdags
Spinoza
Dagen är här

Idag tar dottern studenten och den här dagen har varit som en viktig hållpunkt för mig. Jag har jobbat hårt för att komma till ett läge där vi kan fira henne så att hon får den fina dag hon verkligen förtjänar.
Det har varit lite svajigt och jag har fått göra det jag egentligen inte vill längre, dvs stötta och trösta min f d man när han deppar över vår skilsmässa och allt annat som inte funkar i hans liv. Det känns lite sådär, men jag tänker att det får vara värt det om det gör att det är lugnt på studentmottagningen.
Vi sover båda i lägenheten den här veckan och i natt var första natten på ett tag. Jag sover verkligen inte bra när han är här.

Håll en tumme för att vi klarar dagen på ett bra sätt!

Skrållan
Lycka till

Lycka till i dag. Du är stark och klarar det. En stor styrkekram till dig Spinoza💕

InteMera
Hoppas dagen blir fin! Försök

Hoppas dagen blir fin! Försök njuta lite också av att du kommit såhär långt, när kalaset är över kan du säkert lättare släppa taget om mannens ältande av hans bekymmer för då behöver dom inte längre vara dina! Önskar dig en bra och fri fortsättning på sommaren!

Spinoza
Dagen blev fin

Det blev en jättefin dag och dottern var SÅ lycklig!
X:et sa på morgonen att han nog inte skulle orka stanna så länge eftersom han mår så dåligt.
Men sen ringde de om en jobbintervju (han söker jobb nära landstället dit han ska flytta) och så blev bilen klar på verkstan tidigare än väntat och då blev allt bra igen....

Det funkade helt OK med honom under större delen av tiden, men han drack för mycket och även om han var social och trevlig så var det inte kul att se.
Nu ska han stanna i lägenheten en natt till och sen åker han till landet några dagar.
Vi har ju inte gjort bodelningen än, även om vi delat upp alla saker och möbler. Så länge vi inte gjort det så bor han i lägenheten större delen av veckorna. Jag har ju tidigare bott på landet i veckorna, men nu vill jag inte det längre. Alla hans saker är där och det står kartonger överallt, så jag känner mig verkligen inte hemma där längre. Sen vill jag vara i lägenheten där jag vill börja mitt nya liv nu.
Jag vet inte riktig om jag ska pressa på med bodelningen eller inte, men jag har i alla fall sagt att jag inte vill att vi bor tillsammans efter midsommar.

Längtar tills han flyttar för gott!!!

Skrållan
Så skönt

Så skönt att allt blev bra för dottern och dig. Tur att några positiva saker hände som kunde lyfta din man. Du har ju kämpat för att din dotter skulle ha en bra dag. Och så blev det. Bra kämpat.
Nu kommer det gå framåt för dig, och det blir skönt för dig när mannen flyttar.