Michael__

Vaknade idag och som dom senaste två veckorna så är det i bakis mode, men inser snabbt att det bara är en gammal vana som hänger men oavsett vad.

Igår var nästan den tuffaste dagen. Motivationen har lagt sig lite. Speciellt när man ser hur folk myser med ett glas i handen i sommarvärmen. På kvällen så ser jag på en film där en av karaktärerna säger typ fem ggr att han behöver en öl. Jag med tänkte jag.

Så hur känns det efter två veckor?! Tid, jag har för mycket tid över. Det är iof underbart men jag behöver fylla upp den med någonting. Hälsan, ja jag tänker mycket klarare.. ibland för mycket och minns att det var ju en av anledningarna till att jag drack.

Jag vill vara ärlig med vad jag skriver. Det är skönt att vakna upp nykter och utan ångest men det är ändå inte rätt. Något känns fel och jag vet inte vad. Två veckor är ju "bara" två veckor så kanske får ge det mera tid. Men just nu så vill jag egentligen bara skita i det och bli full.

DetGårBättre

Så kommer du känna efter två månader också och ev senare också. Då det gäller att ta fighten. Sen kommer du successivt fylla tomrummen. Men även om du kommer ha ett tomrum framöver så är det nog bara en del av livet. Kämpa på.

Michael__

Ja så är det ju. Alkoholen är ju det verktyg jag använt mig av för att fylla upp detta tomrum. Nu måste jag bara hitta något annat att fylla upp tiden med.

Tack för din kommentar!

Det vore ju naivt att tro att en vana som tagit många år att bygga upp skulle försvinna över en natt. Gradvis blir det mindre konstigt. Men även efter ett år så kommer det tankar av liknande slag, men inte alls lika ofta. Men tiden går ju fort när man är full så det gäller att ta till vara på den extra tid du fått. Tid är ju eg allt vi har så se det som en belöning. Jag rekommenderar alla typer av aktiviteter som du inte förknippar med alkohol. Netflix kan ju vara bra men om du brukade dricka till favvoserier så lär du oftare bli påmind.
Glöm inte bort att känna hur kroppen och hjärnan ”läker”. Skön känsla även om den är inbillad. Jag känner mig som en pelare av järn och inget kan böja mig mot den fria baren 10 meter bort. Då skulle filmjölken åter börja fylla mina muskler.
Kämpa på