Carolina

Hej ja har fått campral o antabuss vid olika tillfälle o använt var för sej, men misslyckats. Nu har ja en stark längtan att sluta med A. Ngn som vet om man kan ta dessa mediciner samtidigt? Min läkare är på semester så ja fick inget svar där. Vore tacksam om ngn vet o kan svara så snabbt som möjligt.

Vilja räcker nog inte, tyvärr. Forumet är fullt av trådar vars skapare kämpar med allt de har för att sluta dricka. En del klarar det. Andra håller ut i några veckor eller kanske några månader, sedan kan man läsa att de är tillbaka ,"hip deep in shit". Läs och bilda din egen uppfattning.
Tyvärr vet jag inte om preparaten går att kombinera. Kanske FASS eller 1177 kan ge vägledning? Du måste väl ändå träffa en läkare för att få medicinerna? eller har du dem hemma?
Jag är lite nyfiken på varför Antabus inte fungerade, eftersom jag själv är halvvägs genom en kur. Det fungerar alldeles utmärkt så här långt, men jag känner en viss oro för vad som kommer att hända när den är över. Det känns som om jag inte har "gjort slut" med alkoholen mentalt.
Avbröt du behandlingen, eller började du dricka igen efteråt?

Carolina

Hej, ja började aldrig min kur med antabuss , va inte tillräckligt motiverad den gängen som ja är nu?. Just nu äter ja bara campral , som fungerar mkt bra på mej. Tar den de värsta suget o tankarna kring att försköna alkohol. Antabussen vill ja mer ta som ett engångsbruk, om ja känner risktillfälle, som nu i midsommar. Tar man en tablett så vågar man inte dricka på ngn vecka .Därför mon fråga.