Veronican

Jag vill inte fortsätta dricka, jag vill inte fortsätta att göra illa min familj, jag vill inte lägga pengar som jag inte har på alkohol. Men framför allt så är jag rädd att förlora det som i så många år gett mig en "trygg" plats. För i dimmorna behöver jag inte brottas med min ångest. Hjälp mig.

Hej Veronican. Förs vill jag bara säga välkommen till klubben, och vad starkt av dig att du kommit till insikten av vad A gör, eller inte gör för ditt liv och mående.

Jag är också ny här och finner denna portal oerhört hjälpsam, alla härliga människor, alla råd och att kunna använda sin egen sida som dagbok för att få ut allt som finns inom än är underbart.

Kram

Veronican

Tack för välkomnandet. Jag hoppas att det kommer att ge mig styrka. Har även fått ett nummer till behandlingsteamet i min kommun. Ska bara gråta klart, sen ta mod till mig och ringa. Kram

Bra beslut! Det är ingen lätt kamp, men det blir så oerhört mycket bättre ganska snabbt.
Var inte rädd att ta all hjälp du kan få. Ensam är inte stark i detta.
Heja dig

Veronican

Har inte druckit på hela dagen i dag. Det är första gången på jag vet inte hur länge (år).

DetGårBättre

Brukar bli kalkon med sömnen i början. Det blir bättre, men bra? Beror på hur du är. Jag sover aldrig bra. Tre nätter när jag var ute och vandrade sov jag toppen.blev ett lugn därute jag inte var van vid!