Linis

Mår så jävla dåligt, var nykter i två veckor och igår så drack jag igen!!!!! Exploderar snart, gråter och gråter, skämde ut mig, och förlorat allt, nu är jag på ruta ett igen, var tvungen att sjukanmäla mig från jobb för jag var för bakfull för att ens gå, varför händer detta mig varför kan jag inte sluta dricka även fast jag vet att jag mår såhär. Vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara få en kram och att någon säger att allt ska bli bra. Går även på antidepp nu så alkohol gör det ju inte bättre, hjälp mig

DetGårBättre

Det blir bättre hur dumt det än låter nu! Men fokusera inte på dina misstag. Ingen annan gör det och du gräver bara ner dig själv. Fokusera på framtiden!

Allt ska bli bra.
Det låter som att du har bestämt dig, då är det bara att försöka igen. Bakfyllan och kombinationen alkohol&medicin förstärker ångesten idag, var så snäll du bara kan mot dig själv, när du vaknar imorgon känns det redan lättare. Ingenting är förstört eftersom du är här och du ber om hjälp, du har inte gett upp om dig själv och därför är framtiden ljus.
Kram kram kram, massor av tröst och styrka.

Jättebra att du klarade 2 veckor utan alkohol! Det är den kemiska obalansen som alkoholen orsakar som gör att du mår extra dåligt idag. Som andra skriver kommer det faktiskt kännas bättre redan imorgon. Ta hand om dig. All styrka och stor kram till dig!!

Du är här! Du har insikt! Du är på väg!
Förlåt dig själv. Se din ångest som en väckarklocka! Din kropp och själ väcker dig ur det destruktiva drickande. Starka känslor ger dig driv. Du vill inte tillbaka till ångesten. Kan inte få saker ogjorda. Men du kan påverka framtiden.

Sätt upp målbilder i tankarna.
Hur vill du vara?
Ta små steg ditåt.

Vi behöver stöd för alkoholism är starka krafter. Vi måste ständigt vara i nuet, vakna och alerta för känslor och tankar inom oss. Ofta är vi impulsstyrda och en känsla/tanke kan få oss att ta det första glaset nästan automatiskt.

Skriv dagbok, börja meditera, mindfulness, stanna upp, känn in i kroppen. Vad är det för känslor du har, våga vara i känslan.
KRAM