Tjaboyski

Imorrn kommer jag berätta för mina anhöriga hur illa det är. Värsta är att de kommer inte tro mig.. Levt med skiten i snart 20 år. Ingen vet nånting! Måste få ett slut! Har kämpat och kämpat för att bli fri, men misslyckas varje gång. Antingen får de hjälpa mig eller så får det bli nåt behandlingshem

Femina

Välkommen hit till forumet. Det låter som ett bra beslut av dig att berätta för dina närmaste hur du mår. Bara det beslutet kommer säkert kännas som en stor lättnad. Fint att du beslutat dig för att be om hjälp. Lycka till! ?

Sofia

Varmt välkommen till Alkoholhjälpens forum. Vilket beslutsamt och starkt första inlägg! Nu är det korten på bordet som gäller, både genom att du börjar skriva här och genom att du ska berätta för dina anhöriga om hur det faktiskt ligger till. Det kräver mycket mod. Det hörs att du verkligen är på gång. Du har bestämt dig för att det här bara måste få ett slut nu och är öppen för olika vägar. Att ha stöd av sina anhöriga i förändringen kan verkligen vara till stor nytta. Skriv gärna och berätta hur det har gått!
Varma hälsningar,
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet