Bra jobbat, 2 dagar, en början!
Vill du berätta mer?

Jag kan berätta att jag blev nykter för 226 dagar sedan, det absolut bästa beslut jag tagit för mig själv, men också ett av de svåraste och modigaste besluten!
Alkoholhjälpens forum är en guldgruva av berättelser som ofta är igenkännande och stärkande mitt i ens egen kamp!

Mod och styrka/Dee ??

Nu har jag varit nykter i hela 3 dygn och det känns bra förutom att jag hade svårt för att sova i natt. Hoppas det blir bättre inatt.
Imorgon ska jag till terapeut för kartläggning och vilken behandling jag behöver för ett nyktert liv. Jag är så innerligt trött på mitt vindrickande all kreativitet är som bortblåst.
Varje dag man ligger bakis är en förlorad dag av de dagar man har fått här i livet.
Jag ser fram mot morgondagen.

Femina

Grattis till dina tre dagar! Berätta gärna hur det går med terapeuten. ?

Att nå sin botten är ett första steg till nykterhet.
Det du skriver Svart, låter som att jag själv skulle kunnat skriva det i ett tidigare liv.
Att ha rätt mindset är nästa steg!

Tre dagars nykterhet är bra kämpat, sömnen kommer bli bättre men det kan ta lite tid. Se till att få något att sova på, dålig sömn är en stor trigger till återfall!

Va skönt att du får hjälp med kartläggningen!
Mod och styrka! ??
/Dee

Nu har jag varit hos terapeut och pratat. Fick bekräftat det jag egentligen själv vetat. Jag är en beroendemänniska. Jag kan inte nöja mig med lagom utan det måste vara massor och just nu är det vin.
Ett tag på 70-talet så var det röka..massor under ett år och efter det inget. Slutade röka cigaretter för 8 år sen utan problem och har inte tagit ett bloss sen dess. Nu är det alkohol och jag hoppas att jag även denna gång kan sluta.
Hoppas att komma tillbaka till det kreativa igen...i massor