sessi

I fredags var jag upp till honom, och han var helt konstig, som om han hade bytt ut alkoholen mot någon drog. Jag kände mig illa till mods så jag hittade på en ursäkt om att gå till affären och köpa en Coca Cola, jag gick aldrig till någon affär, utan hem.
I lördags började han hota mig per sms, om jag inte gjorde som han ville, så skulle han anmäla mig till djurskyddet på mina katter. Jag ska släppa in honom i lägenheten när han kommer och ringer på dörren, så han kan se hur katterna har det. Igår ringde han på dörren vid 20.00 och jag såg att han var påverkad. Så jag öppnade inte.
Jag har fått nog....

Jättebra steg att du lät bli att släppa in honom när han var påverkad. Du vet dina gränser när det kommer till det. Om han skulle anmäla dig kan du alltid visa sanningen. Känner du dig hotad ring polisen 11414 eller Kvinnofridslinjen 020 50 50 50.

Vad kan du göra för att ta hand om dig lite mer idag som hjälper dig att tänka på annat än honom?

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

sessi

Jo jag sparar smsen där han hotar om det. Jag var upp till honom i fredags och då var han aggressiv av narkotika. Det upptäckte jag när jag var hos honom. Om jag hade vetat det innan så hade jag inte klivit in i lägenheten.
Han använder narkotika för att klara av och inte dricka alkohol. För det är lättare för honom att sluta med narkotika. Det är det dummaste jag har hört. Just nu kan jag inte göra någonting. Bara och vänta ut honom.

Ditt dyrbara liv på att vänta ut honom? Och vad är det du väntar på? Har läst om ditt liv förut här på forumet och inget verkar förändras när det gäller honom. Börja ta hand om dig själv och lev ditt eget liv istället för att leva i hans skugga! Kram