Alexandraalexandra

Hej!

Jag är ny hör,jag känner att jag hade behövt prata med någon som är kunmig inom området fär att få råd hur jag ska göra. Men jag vet imte vart jag ska vända mig.

Jag har varit tillsammans med en kille i mer än ett halvår nu. När vi började träffas så berättade jag att det var tre saker i ett förhållande som jag värdesätter för att det ska fungera för mig. Det ena är att man tar hand om sin ekonomi och inte har massa skulder, att man kan städa och ta hand om sig sjölv och det sista att man inte knarkar eller har testat knark.

Min kille förstod detta och det är något vi har pratat mycket om. Det handlar om mina gamla relationer där det kommit upp saker som skulder och mitt ex knarkade utan att jag visste om det. Dagen jag fick veta bad jag honom dra. Jag är lärare och att vara en bra förebild är viktigt för mig.

Jag har haft en underbar tid med min pojkvän. Han är den som jag kan tänka mig att gå vidare att flytta ihop och skaffa barn med. Men i helgen fick jag veta på omvägar av hand kompis att han knarkade för två år sedan. Det handlar om kokain, svamp, extacy, marijana och benzotabletter. Jag blev helt förkrossad eftersom vi har pratat så mycket om detta. Det var så viktigt för mig och att man kan ljuga om en sådan sak sktämmer mig.

Min pojkvän säger att han ljög om det för att hans vänner sa att han inte skulle berätta för att jag skulle lämna honom och att han inte håller på med någonting nu. Han säger att han är ledsen att han ljugit och att han bara testat de olika preparaten en gång vardera.. gör man det ens?

Jag tycker det är konatigt att ta ett beslut att testa så pass tunga droger när man är vuxen, 25 år. Hans *försvar" är att han var väl full eller nått. Vilket jag tycker är ännu värre beslut att ta då.

Han säger att han inte gör någonting nu och tycker det är konstigt att jag dömmer honom för något som hände.fär två år sedan. Jag har tagit en paus för att tänka igenom vad jag vill.

Jag vill skaffa barn och gifta mig. Hur vanligt är det att man bara testar en gång? Jag är livrädd att han kommer falla tillbaka och jag känner att jag kommer tänka på detta så fort någonting kommer vara lite konstigt, då kommer tankarna komma "knarkar han?".

Kan tillägga att han sa att han gjort av med 28000 kr denna månaden. Han får ut 17000... känns konstigt att det bara skulle gått till mat och sånt. Han säger att han lagat bilen men jag tror inte den räkningen är betald. Så jag blir helt nojjig. :(

Jag är helt förkrossad och behöver lite perspektiv på saken. Tack ♡

Det finns säker massvis med människor som testat knark i sin ungdom och sedan aldrig gjort det mera. Med ungdom menar jag under 30. Men känner du att det är något som inte står rätt till så är det säkert så.
Lita alltid på din egen känsla.

Mvh