Fmsa032

Hej måste skriva av mig, pratade med min pojkvän i telefon nu inatt då han helt plötsligt säger vänta till mig, hör då röster som frågar om han druckit och vart han varit och vart han är på väg. Hör hur han svarar ja på frågan om han druckit och hör även när han blåser och dom konstaterar att han kört rattfull. Hör hur han får hoppa in i en annan bil sen avslutas samtalet. Hans mobil är nu avstängd och det gör inte att nå honom på vare sig samtal eller messenger. Är det polisen som väljer att stänga av mobilen? Jag är glad att dom tog han då det inte alls är okej att köra rattfull. Men samtidigt så är jag orolig för det enda jag vill är ju att få prata med honom.

ollebulle

En sak är säker iallafall. Ingen olycka kommer ske ikväll iallafall så inget ont kommer hända honom eller någon annan så du får nog snart prata med honom igen. :)

Du behöver inte vara orolig på så sätt iallafall :)

Fmsa032

Tack jo jag ska försöka sova lite nu, man hoppas ju också att han lär sig något av det.

Fmsa032

Har pratat med honom, (vi bor tyvärr 140 mil ifrån varandra och han har sagt att han ska flytta till mig) han säger att han har fruktansvärd ångest över det som hänt att han har satt sig själv i skiten. Han hade inte kunnat sova något i fyllecellen sa han. Jag berättade hur jag kände över allt detta och sa att nu måste det bli en förändring att antingen så får han välja den vägen som fick honom att hamna i fyllecell eller så får han välja att göra en förändring och vara med mig och väljer han att göra en förändring så kommer jag finnas vid hans sida och stötta honom. Sista vändan vi pratade så berättade han att han hade sån ångest och mådde fruktansvärt dåligt och många tankar som snurrade han sa att då han vet hur länge han blir av med körkortet så skulle han lägga in en ansökan om att få alkolås i bilen, jag frågade om det nu var så om han blir erbjuden hjälp för att kunna bli av med beroendet av alkoholen om han skulle ta emot den, så svarade han ja, han var på väg hem sen bröts samtalet pga att batteriet dog nu har jag inte hört något på 3h från honom jag hoppas att han ligger hemma och sover och att han ringer mig när han vaknar. Jag hoppas även att han menar det han säger om alkolås och så. Känner. Mig så frustrerad ?