Ikväll blir det 3:e kvällen utan alkohol för mig på mer än ett halvår,utan paus. Och innan det har jag druckit med bara några dagars mellanrum konstant.
Är less och trött på och se hur jag blir fulare och äckligare på både insidan och utsidan.
Har försökt många gånger att sluta men jag kan helt enkelt inte
När jag haft uppehåll ett tag så belönar jag mig tillslut med att börja dricka,igen,det har jag förtjänat nu när jag varit aå duktig några dagar.
Går jag in dör hårt?
Villalån ska man sätta upp?1/ veckan ?
Så har man något att se fram emot?
Har sån ångest och vet att när eftermiddag kväll kommer så vill jag inte leva typ!
Hur tar ni er igen de kvällarna och hur hittar ni ork och kraft till att låta bli?jag vill inte umgås med någon eller göra nått.

När man mår som sämst på kvällarna tex skulle det vara så skönt om det finns en chatt där man kunde prata med andra i samma situation. Jag vill inte ringa nån stödlinje jag vill skriva. När jag mår som sämst vill jag inte ringa nån.
Kan inte bara va jag som känner så?
En önskan som jag hoppas nån där ute skulle kunna ta på allvar

Hej och välkommen. Du har ju detta forum, som kan hjälpa oerhört. Sen finns ju appen Cairy där du kan chatta med folk.

Känner igen det där med att inte vilja umgås, i samma sits jag själv, men det blir bättre. Ta bara en dag i taget och vad vet jag, spela spel, lägg pussel, sätt dig in i en obskyr hobby, måla hallen. Ja, vad som helst för att lägga fokus på annat än att dricka. Eller lyssna på poddar, läs böcker om just A, sånt funkade för mig.

och bra jobbat med tre dagar förresten :)

Kram

Talien

Jag har klarat tre dagar, dag fyra idag... Jag har inte direkt några tips än ? jag har klarat 3 dagar på mitt dåliga mående efter stoppet och en nyförälskelse i tanken på nykterhet... OCH detta forum, för jag vill heller inte träffa nån eller prata i telefon. Skriva och läsa här funkar för mig just nu.
Kram och lycka till!

Fredag... ikväll blir en prövning.
Hur mår ni fysiskt?
Jag svettas och svettas...
Känns som att jag luktar som en sopstation och mitt hår blir aldrig rent hur mycket jag än tvättar det.
Känner mig skit äcklig!!