Förlorad själ

Nu när jag fått lägenhet och han en flytt inom kommande månader så märker jag att min kille tagit sig i kragen för tillfället. Han går till öppenvården och ska börja gå på pissprov.

Ena stunden är han lugn och förstående till mitt beslut och att målet är att vi ska kunna leva ett liv med varandra inom kort. jag han sagt att det hänger på dig hur framtiden ska se ut. Tillsammans eller inte. Upp till bevis säger jag. Han tycker inte han har nått att bevisa? Han har ju "slutat" nu. Själv känns det bara som jag väntar på nästa svacka. =/

Från att ena dagen ha en hyfsad insikt till att nästa dag vara arg och irriterad. Och inte förstå ett smack om varför jag lämnar. Idag försökte han ge mig en tidsram på 3 månader att tänka hur jag vill ha det.. 3 månader???? Jag har offrat 3 år i missbruksproblematik med dig och du vill ge mig 3 månader..

Nån här som byggt upp en trasig tilit på 3 månader? Haha helt sjukt i mina öron. Ingen insikt idag undra hur det ser ut imorgon?!

Spinoza

Mitt X gav mig en helg för att bestämma mig för om jag litade på honom eller inte.
Vi är skilda nu...

Det tar nog lika lång tid att bygga upp sim det tog att rasera förtroendet tror jag.
Men hallå Spinoza ?en helg. Galet

Spinoza

Ja, det blir så absurt att tro att man ska kunna bygga upp tillit på så kort tid. Speciellt när han inte gjorde något för att förtjäna det...