Min kamp

Jag är nykter sen drygt 50 dagar o det känns jättebra! Tyvärr är min särbo inte på samma våglängd.. Jag har bestämt mig för att min nykterhet är det viktigaste för mig o den ger jag inte upp för någon annan.

Jag har varit nykter i lite mer än 60 dagar, och jag tänker unngefär som du.
För mig är nykterheten absolut viktigast just nu...både för min och min familjs skull.

Imorgon har jag varit nykter i 40 dagar och det känns jättebra. Min man är inte på samma våglängd vilket är trist men han får ta ansvar över sitt eget liv och supande.

Min kamp

Idag har jag varit nykter i 60 dagar. Tiden rusar verkligen iväg! Särbon håller sig nykter sen ett tag. Känner mig pigg i huvudet o har ingen längtan efter fylla än så länge. Känslan av att framtiden har massor att erbjuda har kommit! Ser verkligen det nya livet framför mig o börjar inse att jag går in i en ny fas. Det känns underbart! Kämpa på ?☀️

Magge

Hej
Idag är jag på min 39:e dag som nykter och det känns kanon! Drömmer då och då om att jag antingen av misstag tar en öl till maten i sällskap med vänner eller att jag även tar ett medvetet beslut om att dricka igen och vaknar med ångest och känsla av misslyckande. Men känslan när man vet att det bara var en dröm är en stor lättnad.

sweatpea

Jag har varit nykter sedan 1 maj i år. Det har varit både upp och ned, men mest upp. Känner att jag funkar bättre nu trots massa stress på jobbet. Fortsätt kämpa på.