billy32

Hej jag är ny här och jag suger på att förklara! Jag hade min första fylla när jag var 18 år och det sög k*k. Min pappa var tvungen att hämta mig på stan för att jag inte kunde gå och jag spydde som en gris på vägen hem. Det gick 2 år utan fylla och nu är jag 21 år och har sedan augusti 2018 druckit varje helg. Jag kan inte sluta tänka på alkohol det händer även att jag dricker mitt i veckan. Jag kan börja dricka 12 på dagen om jag känner för det. Varje gång jag dricker så halsar jag alkoholen, jag njuter inte av det. Innan jag ska dra till puben så kan jag dricka en flaska vin och 10 öl utan att känna av något. När jag väl är på puben så kan jag dricka 10 grogg och några öl och sedan ta mig hem utan problem. Men jag har ju hamnat i fyllecell, sjukhus och jag har hamnat i bråk pga mitt drickande. Är jag en alkoholist?

DetGårBättre

Spelar det någon roll vad du kallar dig? Upplever du det ovan som något negativt och vill sluta? Är du en beroendeperson? Jag kallar mig alkoholist men kunde kalla mig beroende eller bara att jag är högkonsument. Eller nykter numera. Frågan är hur du vill att ditt liv ska se ut!

Vendetta

Du har uppenbarligen problem. Jag har en 10årig karriär med överdriven alkoholkonsumtion och började precis som du fast vid 15års ålder. Du har tid att ändra på det och bra att du redan adresserat problemet! Du har hela världen framför dig, kram//V