Hans ex

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sessi
Hans ex
sessi
Hans ex

Min särbos föredetta är alkolist. Och hon har blivit vräkt ifrån sin lägenhet. Hon fick sova en natt hos honom, sedan slängde han ut henne. Hon kräver att vi ska gå i borgen för henne eftersom hon inte har någonstans att bo medan vi har två lägenheter.
Nu har hon fått en lägenhet att bo i. Men den duger inte. Hon är inte välkommen hem till hennes bror eftersom han tycker att hon alltid har sett sig själv som perfekt och alltid sett ner på andra.
I hennes ögon är jag bland annat en hora, ett luder. Vet inte vad hon har fått det ifrån. Jag kan enligt henne inte ge min särbo det han behöver för att bli nykter. Hon kräver och kräver, och jag ser hur dåligt han mår.
Jag mår inte bra heller på grund av hennes krav. Jag funderar på vad har man för skyldighet till sitt ex när det har varit slut i 10 år.
Det var hon som fick honom att dricka alkohol. Hon var alkolist när dom träffades.
Han är 40 nu och hon är 60 år. Hon är 20 år äldre. Så jag tror att han sökte en mamma ifrån början, hans mamma och pappa drack mycket, och dom slogs och han fick redan som liten gå imellan dem.
Han har berättat att dom knappt fick någon mat hemma på grund av föräldrarnas missbruk.
Han berättar mer och mer om sin uppväxt, och han säger varje gång att jag inte får tala om det för S.
Jag vet att han inte mår bra av och ha kontakt med henne.
Jag känner att det inte är någon idé att jag säger det till honom.. Det enda han säger till mig är att han inte är intresserad av henne, så jag behöver inte vara svartsjuk. Vilket jag inte är.
Hon har fått en lägenhet av soc men den duger inte åt henne, för den är inte tillräckligtfin. Därför vill hon att vi ska gå i borgen för henne. Vilket vi vägrar...
Om man har supit bort en lägenhet så man blir vräkt, så ska man vara glad att man får en annan lägenhet.

Jag märker att han inte vill prata med henne, det ringer på dörren, han ska på toa osv. Jag brukar inte ljuga säger han.
I helgen så gapade hon i telefon åt honom att han inte ställer upp för henne. Vaddå inte ställer upp. Jag sa åt honom att den enda person som han ska ställa upp för är sig själv, och ingen annan.
Hon är inte trevlig, hon hade gått in i sovrummet och sagt att är det här ni pippar era djävlar. Jag ruskar bara på huvudet, åt det hela.
Vad ska man göra?
Sängen hon fick sova i dög inte. Min särbo sov på soffan.
Jag vet att han skulle må bättre utan henne. Det enda han vill är att ha lugn och ro.
Jag sa till honom att han är medberoende till henne. Och att han skulle behöva prata med någon om det. Jag trodde att han skulle bli förbannad men det blev han inte. Han sa bara att han trodde inte att en alkolist skulle kunna bli medberoende till en annan alkolist.
Det har varit ett par jobbiga dagar....
Jag hoppas att det blir lugnare snart..