Cinna

I går var en jobbig dag. Jag kände mig så ledsen och tårarna bara fortsatte att rinna hela dagen lång. Jag har sovit ordentligt i natt och vaknade tidigt. Jag känner mig stark i dag. Jag lyssnade inåt igår och jag lät allt komma tillsammans med mitt sällskap, chips, godis & läsk. I min kalender sätter jag guldstjärnor varje dag som jag klarar en dag utan a och i dag tänker jag att det borde vara två. Men, jag vill inte bryta kedjan, en stjärna för var dag. Jag funderar mycket över de människor som valt att helt leva nykter. De som aldrig testat a och de som testat att smaka men ändå valt bort det. En del av dem finns nu på mitt hemmagjorda bokmärke. De mår bra. De har kul. De utvecklas. De har familj mm. De kan. Jag undrar vad som gjorde att de valde just så, medans jag valde annorlunda. Vad hittade de som inte jag hittade?

Jag tänker att jag som i går stannade upp och lät känslorna få komma, till och med bejakade dem. Jag kände mig ensam med dem men jag ville vara det. Jag hade kunnat åka till min syster och hennes familj men jag ville inte det. Jag ville vara ledsen. Jag fortsätter min resa och har fokus på dem som tagit avstånd från giftet.

Trevlig söndag!

Cinna

I går tog jag ett större kliv i min styrketräning och i dag känns det som om en stor traktor har kört över mig. Det är så skönt att känna att det tagit men det är ändå smärta. Jag har haft smärta i kroppen i många år och smärta är smärta. Jag har svårt hantera träningsvärk men min hjärna jobbar på med att lära sig skilja på de olika smärttillstånden. Smärtan ökar dessutom nu med hösten då kylan kommit för att stanna och nu är det bara att räkna ned tills mars månad är slut. En baggis! ??
Jag har bestämt mig för att lära mig om min egen anatomi. Varför fanns inte det ämnet i skolans grundutbildning? Jag har en del kunskap men saknar mycket. Jag såg programmet med Anders Hansen om träning och hjärnans mående. Intressant program. Ja, en ny höstdag och med nya utmaningar.

Cinna

Fredag i dag och inte vilken fredag som helst. 4 veckor idag utan en enda droppe alkohol. Jag mår oförskämt bra. ? Helgen som börjar i eftermiddag är avsatt för städ och tvätt. Vi ska göra en riktig gallring hemma och få bort sådant vi inte längre använder. Det ser dessutom ut som om det kommer finnas chans till lite sol eller uppehåll så då blir det en lång cykeltur. Det är bäst att passa på innan kylan är här för att stanna. Jag önskar er en Trevlig och skön helg.

Härligt med 4 veckor ??
Höst och vinter är jobbiga med fukt och kyla. Med smärta i kroppen känns det tungt men det är då träning är så bra. Dom tog ju upp det i programmet m Anders hur hjärnan utsöndrar smärtlindring vid fysisk aktivitet. Så du gör ju helt rätt även med det.
Heja dig och håll i ditt nya liv.
Ha en bra dag ?