lilla Anna

Sedan i somras har jag druckit vin varje dag och det mår jag inte bra av. Varje dag tänker jag att jag ska sluta med det. Men det får bli med början i morgon. Det här går inte längre! Nu är det i dag som gäller! Jag är så trött på det här vin drickandet. En dag i taget ska jag låta bli att dricka. Det är det enda som jag ska tänka på. En dag i taget.

Piazza Duomo

Hej lilla Anna och välkommen hit! Grattis till ditt beslut, du kommer må bra av att inte dricka varje dag. Tro mig, jag vet. Men det kommer inte vara lätt. Jag gör precis som du, tar en dag i taget. När man fastnat i alkoholens ekorrhjul är det svårt att hoppa av, men det går. Om du läser olika trådar här kommer du att finna flera som klarat det och det kommer förhoppningsvis stärka dig. Själv finner jag stöd och tröst både i de historier som liknar min egen historia, och även i de berättelser där det går bra. Jag försöker också dra lärdom av de berättelser som beskriver när det går mindre bra och jag lär av mina egen misstag och felsteg. Här finns det ingen som dömer dig. Kram på dig lilla Anna och Lycka till!

lilla Anna

Hej Piazza Duomo!

Tack för välkomst hälsningen! Första dagen är avklarad och jag känner mig piggare än på länge nu på morgonen. Nu ska jag fokusera på den här dagen. Livet går fort och från och med nu vill jag vill uppleva det utan alkohol.

Ha en bra dag önskar lilla Anna