Dallas11

Jag har nog så länge jag kan minnas varit otroligt dåliga på att hantera alkohol! Jag dricker ansvarslöst mycket och minns sällan kvällarna.

Jag har ständigt ignorerat problemen som uppstått och inte viljat förlika mig med att jag har problem!

I lördagsnatt hände något som verkligen fått mig att inse.
Jag, flickvännen och några kompisar var ut på krogen och hade trevligt!
Jag blev för full, utkastad, jag var stökig och otrevlig, mer minns jag egentligen inte.

Dagen efter vaknar jag på polisaresten!
Jag har kört bil med 2.0 promille i blodet! Något som jag inte har ett minne av!
Rattfylla, jag har aldrig ens tittat åt bilen förut jag kan inte förstå hur jag kunnat utsätta andra för så stor fara!
Jag kommer givetvis bli straffad för detta och båda mina jobb kommer jag bli av med! Min flickvän gråter bara när jag pratar med henne då hon känner att hon vill lämna mig.

Slutsatsen, jag har förstört allt och jag kan inte skylla någon annan än mig själv! Jag vet inte vad som kommer hända mig nu!

Känner med dig i din story. Verkligen.
Bra att du hittat hit! Det här forumet är en guldgruva av kunskap och berättelser.
Jag har lyckats hålla mig nykter då jag slutat på egen hand med hjälp av att göra programmet här hos alkoholhjälpen, du ansöker om att få göra programmet på startsidan här om du känner att du vill.

Ditt drickande, precis som mitt, har fått konsekvenser, allvarliga konsekvenser som kanske kommer att kosta men som när allt har lagt sig kommer att göra dig till en starkare människa.

Hur du går vidare nu väljer du själv, men jag skulle verkligen vilja tipsa om att faktiskt se till att du får professionell hjälp, framför allt med att hantera skuld/skam som uppkommit i samband med det här, det kan annars komma som ett bakslag senare in i nykterheten.

Låt det lägga sig lite med din tjej och be henne om stöttning om du bestämmer dig för att ta hjälp med det här.
Är detta något hon tidigare påtalat för dig, att hon sett att du haft problem med minnesluckor och urspårningar?

Mod och styrka,
Dee

Lantliv

Igår hände det för mig med. Grov rattfylla på vägen hem från jobbet. Hur i hela världen kan jag vara så utbota korkad att jag riskerar oskyldiga liv? Eller ens dricka på jobbet?

Jag har tur om maken inte lämnar mig. Jag har svikit honom om och om igen.

Vi får ta stöd från andra i detta forumet och en dag i taget så ska vi lämna skiten bakom oss. Steg för steg mot en bättre morgondag.

sessi

Jag är närstående till en person som blivit av med körkortet. Sista gången var november 2016. Man blir besviken, eftersom ni har utsatt er själva och andra för fara. Samtidigt så var jag lättad sista gången min närstående körde rattfull utan körkort, att han överlevde.

Jag hoppas att era närstående kommer att vara ett stöd för er. För det är det ni behöver.
Om ni behöver stöd på detta forum av någon som inte är beroende av alkohol, så finns jag här för er. ♥️ Om ni behöver bolla tankar.