Beroende 3.0 RIP Alkohol

19 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
siggestardust69
Beroende 3.0 RIP Alkohol
siggestardust69
Dag 1 ”pensionatet, here we go again”

Hej alla sköna beroendepersonligheter!
Sigge is back on track igen. Dock med ett litet tillägg efter sigge, då jag glömt mitt lösen till mitt förra konto. För er som minns och inte minns, så körde jag dagbok fram till typ dag 100 som vit som snö. Höll i detta nyktra leverne (det lät präktigt 😂)
I 6 månader och åkte båge såinihelvete, ägde min tid och framförallt levde utan begränsningar. Tänkte köra detta igen, dels för att få folk att våga ta steget att söka hjälp, och berätta osminkat vad som hänt fr jag lämnade AF till nu. Och sedan berätta hur man snabbt och smidigt kan få hjälp. Som ni vet är jag ju en jävel på hjälpa andra ( jobbat och jobbar med mina kids 16-21 år i nära 30 år. Så jag har tsm med dom gjort skillnad i mångas liv. Älskart! Men som den enorma känslomänniska jag är kryddat med adhd och HSP vilket verkligen hjälpt mig att lyckas så bra på mina jobb, så har det ju också varit svårt med att se och tänka långsiktigt, svårt att koppla av, hjärnan på högvarv, så när jag kommit hem efter avslutat jobbdag så är det som min hjärna kokar av alla dagens intryck. Så då kommer ju miraculix häxbrygd, trolldrycken in och en 10-12:a W så kvittrar fåglarna och min hjärna ”får ro”. Jag har skött mitt jobb till punkt och pricka, men varje kväll rödvin, öl, whiskey fram till 19.30 så jag vet att jag är O ad till jobbet dagen efter. Fredag - söndag hujedamig då ska det firas, gömt i förråd, lite överallt och såklart vill jag ju helst vara själv. Har en underbar fru sedan 23 år och tillika underbara vuxna barn, som inte bor hemma. Vilket blev också det en liten kris i o m att jag som alltid iaf innan varit en delaktig och närvarande pappa. Nu kändes som jag inte behövdes på samma sätt, fick massa fritid. Tränar, gymmar åker hoj, tillbringat mkt tid med båtliv. men alkoholen blev mer och mer delaktig. Att gå från riskbruk till ett aktivt missbruk har verkligen gått så fort mig hujedamig. Bag in box och en Putte W och ngr öl. Och sedan smyga i sig ett akvarieglas (dock utan guldfisk) men fyllt med rödvin och vips mådde jag bra igen. Borsta tänderna, halstabletter och tvåla in mitt helskägg. Sedan låtsas som det är en härlig start på morgonen hujedamig. Lögner, svek, neandertalares visdom har jag fattat många beslut osv. Dock aldrig hamnat i klammeri med rättvisan, haft tur 🍀 men betett mig ok för det mesta. Dock minnesluckor oj oj oj, ni vet denna äckliga nedlåtande nedbrytande känsla av ovisshet. Fosterställning hujedamig hur många ggr jag vaknat så. Men om ni vet som kommer ihåg Sigge, så offerkofta är inget för mig. Jag är jag som den gode Robbie Williams i love my life. Vidare är inte jag mina misstag, jag har en sjukdom som heter allin, det finns ingen morgondag och lagom, neutral, beige ligger inte för mig😂. Ett spretigt inlägg
Som vanligt. Men som sagt tänkte berätta nästan helt osminkat från vad som hänt fram till idag och sedan kan ni få följa med mig på min resa framåt. Kan det hjälpa en 1 lirare här inne, så är jag sup..erglad(jag vet taskig humor)
Hoppas att ni gamla forumrävar är kvar.
Fridens liljor
PS tänker vara nykter såinihelvete precis hela dagen, ska njuta av pensionatet.

Nurture
Du med ?

Siggeee ! Värsta kramen ! Vadå pensiomat ? Är du på behandlingshem eller vad menar du ?

Iaf, kul att ses. Jag är mestadels vit men det är stundtals trist och jag stänger fortfarande ned hjärnan ibland. Som en mycket mild form av dipsomani ( har lärt mej vad det är här på forumet.

Styrkekramar 💚

Märthan2.0
Dig

Har jag saknat....

siggestardust69
Dag 19 vit som snö 🤗

Hej alla sköna beroendepersonligheter!
Ett särskilt stort HEJ till Nurtute & Märthan.
Vad hände ? Jag är framme på den 19:e vita dagen! Känns så jävla skönt, jag matar på med vita dagar, kör dag för dag.
Det funkar för mig. Vad hände då ? Jo, ett försök till summering: Jag var ju vit i 6 mån med hjälp av zombie medicinen miryhszepin, tyvärr inga samtal, utan enbart medicin och så pang på jobbet igen efter 1 v sjukskrivning. Men så dök djävulen upp, slutade med medicinen. Sedan började jag dricka alkohol igen, på ett mer lagom sätt. Men som ni vet ”har kranen” en gång vridits upp, kan man ju inte dricka lagom (iaf inte jag). Så det eskalerade successivt och sedan kulminerade det fr typ mars/ april till dd.
Whiskey, vin, öl i mängder. Tror jag haft typ 4-5 vita dagar sedan mars. Skött mitt jobb till punkt o pricka, ja kanske ngn sjukdag för baksmälla men ändå. Åkt hoj runt om i Sverige o krökat med kompisar. Vrdagsdruckit fram till 20. Druckit i smyg..
gött alkohol lite överallt, inget konsekvenstänk, neandertalarhjärnan tog över ofta. Mycket AW efter jobbet. Helgerna har bestått av alkohol från det jag kommit hem till kvällen på Söndgen.
Liksom mitt normala JAG var att vara påverkad. Levt begränsat. Inte varit ngn bra man och defenetivt ingen bra pappa. Mina 3 kidz har ju flyttat ut sedan länge, men ändå. De har varit oroliga!! Jag valde att göra så att jag inte drack alkohol när dom var här el när vi umgicks. Men ni vet min kärlek till alkoholen gjorde ju att jag försökte med alla medel att få umgås med den ist. Hemskt, ja vet!! Mkt oro, stress, ångest... liksom självmedicinerade mig med alkohol. Lugn, fågelkvitter iaf för stunden. Sedan denna jövla ångest, vad gjorde jag ? Vem pratade jag med? Vad sa jag? Kryddat med en massa jävla lögner... fosterställning ångest. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ta ett ”akvarieglas utan guldfisk” med vin, sedan lugn, bedövad igen. Bäst funkade ju whiskeyn en 12:a, så låg hela världen för mina fötter och mina problem var som borta. Mådde kass under lång tid, mkt ute o partade med vänner. Frugan besviken/ uppgiven över mig o mitt beteende såklart. Fattar inte att min fru ff vill ha mig och framförallt älskar mig!!
Jag borde blivit utslängda för länge sedan.
Men beundrar henne för det, att hon vet att det finns en annan siggestardust69.
Hursomhelst så mådde jag kass, sjukskrev mig, kunde inte vara hemma, så tog in på hotell och söp konstant all vaken tid. Funderade på att ta hjälp och isf vilken hjälp som var bäst. Så jag ringde beroendemottagningen och rådfrågade dom. De kunde erbjuda samtal osv, men jag behövde hjälp NU! Så jag bad en vän hämta mig fredagen den 15 nov och han körde in mig till TNE. Väl där blåste jag 0.8 och fick snällt vänta tills jag var nollad. Sedan in på pensionatet (vårdavdelning) och påbörja min rehab. Många samtal med läkare, bra personal och goa andra intagna. Fördelen med att göra som jag gör, är att man får hjälp direkt, man får planering och tips och råd och framförallt, att man kan bolla tankar idéer. Jag sa exakt som det var till mitt jobb, till all personal. Helt osminkad version. Fått så mkt support/ stöd av dom. Informerade även hela min släkt & vännner. Kändes så jävla gött, alla vet! Jag o lökarna diskuterade sjukskrivning. Det slutade med att jag kommer vara hemma i 2 månader totalt, bara fokusera på mig själv, enbart göra måbra saker såsom, träna varje dag gym, sova, bra kost osv. Jag valde att inte ta ngn medicin, dock attarax vid behov.
Men nu sedan 3 dagar så tar jag baclofen, skönt att ha ett litet skydd. Fixat allt praktiskt med mitt jobb, så jag verkligen kan koppla av. Går på samtal 1 gång i veckan på beroendemottagningen samt deltar en gång i veckan på återfallsprevention oxå det i beroendemottagningens regi. Skall få en utredning gällande bipolär samt adhd.
Mina nära är informerade om mina ”triggers” väljer att tacka nej till stora sammankomster och fokuserar på att ha lugn och ro. Så vad väntar ni på ? Kan jag så kan ni !! Denna väg som jag valt, kan jag verkligen rekommendera. TNE, vårdavdelning, samtal tät läkarkontakt.
Så idag firar jag 19 dagar utan alkohol och det bästa av allt, jag har inte ens haft ett uns sug efter skiten heller, inte ens ngn gång. Har ni frågor funderingar ? Bara att ni frågar på!!
Nu ska jag till gymmet och köra ett bröst/ryggpass och avsluta med joggning på löpbandet. Tränar som sagt varje dag och det är den bästa medicinen för mig.
Må väl
Kramar fr Sigge

siggestardust69
Dito ❤️

Hej Märthan
Kul att höra från dig! Hoppas du har det bra och mår gott.
Kram Sigge

siggestardust69
Heja dig Nurture!

Tjo
Skickar tbx en kram fulladdad med positiva energier till dig. Hoppas du har det gott. Du är stark 💪 kommer ihåg att du var nog en av dom mest stabila på forumet.
Kram Sigge

Studenten
Välkommen

Tillbaka Sigge!
Skönt att du landat lite i dig själv igen. 👏

Cyberkram

siggestardust69
Dag 20 vit som snö ⛄️ Fri, obegränsad, stark !

Tjo
Tillbaka för 3:e gången. Va fan 3 gången gillt heter det ju. Hursomhelst stabil och har en djävulsk livskraft och helt inställd att göra ngt bra av mitt liv! Känner mig lugn och stark såinihelvete. Tar det dag för dag, ser till att fylla mina dagar med måbra saker. Det är balsam för min själ och självkänsla. Tänker på min sista hotellnätter... vaknade 6.30 fick panik pga att det var 3.5 Tim till bolaget öppnade.. köpte en väska att ha spriten i. Hur jag drack småflaskor med jäger (10 st) på vägen tillbaka till hotellet. Tänker på hur jag drack bag in box direkt ur paketet på hotellrummet. Allt var tillåtet i min jakt på att bli distanserad till livet och att orka med mig själv. Liksom det sista stadiet. Kom ihåg hur jag bara kunde börja startgråta, att jag inte ens ville leva, ville önskade bara att få somna in. Ni som kommer ihåg mig från förr vet att jag har massa tatueringar. När jag blev utskriven fr vårdavdelningen drog jag iväg och gjorde en tatuering för att minnas min resa och mitt tillfrisknande. Idag firar jag som sagt 20 dagar nykter såinihelvete. Känner livskraft, känner mig fri och helt obegränsad. Har fokus på mig själv och jag gör enbart måbra saker såsom god o bra kost (vegetariskt) sover bra o mkt, tränar 2 Tim varje dag, säger nej till saker som jag inte vill och därmed JA till mig själv. Är ledig fram till mitten av januari. Så har tid att verkligen satsa på mig själv.
Att bli nykter är som att genomgått en bikt för mig. Det som har hänt, kan jag inte ändra på, men jövlar vad jag kan skriva bra historia framåt i mitt liv. Min självkänsla tackar mig! Har alltid haft ett bra självförtroende men en usel självkänsla. Önskar att alla fick som jag möjlighet att få lämna livets ekorrhjul för en stund. Underbart att få jobba med sig själv och bara kunna fokusera på sitt ”tillfrisknade”. Kroppen är en fantastisk mackapär, trots min ihärdiga misskötsel av densamma, så kommer den tbx i bra form fort. Imorgon firar jag 21 dagar, tre Veckor. Fan vad jag är BRA!
Nu ska jag äta en bit mat, sedan väntar gymmet.
Studenten hoppas du har det gött ❤️
Önskar er alla sköna beroendepersonligheter en underbar dag!
Kram Sigge

siggestardust69
Dag 22 ”Positiva listan med att vara nykter”

Hej AF 👋
Lördag & framme vid dag 22 vit som snö ⛄️. Tycker att vi ältar massa skit och sug efter alkohol istället för att med positiva energier fokusera på vad nykterhet GER istället!! Så här kommer min positiva lista:
- Frihet
- obegränsad
- klarhet
- ökad självkänsla
- harmoni ist för ångest
- tid
- ökad närvaro/ delaktighet
- stolthet
- respekt
- trygghet
- balsam för själen
- fräsch
- god andedräkt
- motion
- god sömn
- balans
- bra kost
- ökad prestation
- ökad kondition
- normalt blodtryck
- bra relationer
- lugn & ro
- köra bil/ båge närsomhelst
- stånd (helt makalös skillnad)
- bättre sexliv
- kärlek förbättrad relation till min fru
- ökad delaktighet
- presterar bättre på jobbet
- viktnedgång
- vackrare
- ökad tillit
- ökad självrespekt
- frid
- bättre psykiskt mående
- bättre fysiskt mående
- ökad livskvalité
- delta konternueligt i föreningslivet
- tätare relation till mina barn
Ja listan kan göras hur lång som helst, men nu ska jag till gymmet innan fotbollen premier league börjar.
Men allmänt tycker jag vi ältar för mkt skit!
Sug.. bolaget.., vin/ sprit/ öl .. längtan efter det och offerkofter m.m Istället för att fokusera på positiva energier ex alla VINster (sry.. låg humor) med att vara vit som snö ⛄️.
Jag är så jävla klar med alkoholen, tänker aldrig utsätta min kropp, fysiskt/ psykiskt för en jävla droppe alkohol mer!
22 dagar inte ens ett uns sug under denna period!
Bestämd JA
Fridens liljor
Kram Sigge

siggestardust69
Jävla skithelg! Oro, stress, ångest = Alkohol!

Hej alla sköna beroendepersonligheter på AF.
Lördag & Söndagen i alkoholens tecken tyvärr. Kände en slags inneboende oro, stress, kände mig liksom jäktad fastän jag inte var det. Skitvöder, finns solen överhuvudtaget ? Kände mig deppig! Beslutade mig för att öppna en BiB rödvin av märket El diablo, frugan var och handlade. Hällde upp vinet i ett stort ”akvarieglas utan guldfiskglas” och tittade på det överfyllda glaset en stund, andades & klunkade i mig vinet som jag drack min mormors hemmagjorda saft som barn. Snabbt infann sig ruset, lugnet. Åhhh vad jag behövde det, få känna mig distansierad, bedövad. Hällde upp en tullsmore dew också för att försäkra mig om att denna känsla skulle fortsätta att vara. En 12:a, som jag likt vinet svepte... ahhhhhhh, inte fan är det gott men det fyller sitt syfte. Kände liksom ett fågelkvitter och jag log för mig själv för en stund. Men sedan ramlade verkligheten över mig ånyo. Tittade på min klocka och den visade att klockan var 09.30 denna lördagsmorgon. Fan.. rusade in på toaletten, borstade tänderna, tvättade mitt ansikte och sköljde sedan min spritluktande mun med floursköljning. Min fru kunde ju komma närsomhelst.
Här gällde det att hålla masken. Nu började min planering för lördagen, hur skulle jag kunna fortsätta med mitt alkoholintag, hur kunde jag undvika att följa med ut på landet ? Ville ju vara för mig själv alt åka iväg till ngn polare och kröka vidare med dom. Gärna ut på krogen sedan. Hmmm...
vet ni ? Jag hittade på allt ovan! MEN detta var min verklighet för inte så länge sedan. Mitt normala jag var att vara påverkad, bedövad & distansierad.
Min helg har varit lugn och tamigfan harmonisk. Nykter såinihelvete dag 22 & 23 & även idag dag 24.
Så skönt att spara, äga sin tid, att inte vara begränsad, påverkad & att slippa smussla, slippa alla jävla lögner. Att slippa göra dåliga, taskiga beslut med en neandertalares visdom mot mina nära och kära och framförallt mot mig själv. Jag är värd att ha det bra, att ha kontrollen över mitt liv. Lördagen ägnade jag åt att vara hästvakt med frugan och en massa god mat, godis och samkväm med svärföräldrarna. Söndagen ägnades åt hård gymträning och avslutade med 5 km jogging. Tävlade i schack. Hämtade sonen som varit iväg på äventyr.
Jag tänker att det som varit har varit och det går tyvärr inte att ändra på, men helvete vad jag ska göra skillnad framöver!! Idag ska jag till vc för koll av blodtryck sedan ska jag in på samtal på beroendemottagningen i grupp. Därefter väntar gymmet älskart ! Träningen 6 dgr i veckan är balsam för min själ.
Vet ni ? Jag älskar livet !
Beslutsam! Rak som en fura i kroppen, stolt!
Fridens liljor
Kram Sigge

Bladis
Ny här..igen

Hej, jag läser era trådar och jag känner igen mig själv i det mesta. Har inte druckit på nästan två månader och tänkte att jag skulle klara fram till jul för första gången på evigheter. Åkte till glasbanken och köpte lite glögg och när jag ändå var där så slank en flaska whiskey också. Jag och min fru har haft det jobbigt ett tag nu, och som vanligt när jag stärkt mig med några järn så ställde jag henne mot väggen igen för att få henne att ”ta mig tillbaks”. Trots att jag lovat att inte göra så. Blev stöddig och tillslut ringde min fru till min syster som kom för att försöka få mig att lugna ner mig, men när jag har druckit en knapp flaska wirre så är jag helt säker på att jag har rätt.. Gick tillslut och lade mig och vaknade upp till den värsta ångesten jag hittills upplevt. Helt jävla otroligt att hon inte slängt ut mig.. Sitter här igen, barnen är i skolan och frun på jobbet. Själv har jag sjukanmält mig för att jag mår så jävla dåligt. Känns som jag nått botten och är så orolig för att bli lämnad. Måste göra nåt nu.

siggestardust69
Tjo Bladis & Grattis !

Tjo Bladis !
Kul att du skrev i min ”blogg”!
Du undrar säkert varför jag skrev GRATTIS... Jo när jag läste om din fylla och ångesten och din oro för konsekvenserna av ditt missbruk samt det faktum att du nu (som du skrev) nått botten. DÅ är det läge för förändring 💪💪. När man når botten då har man alla jävla möjligheter att göra ett bra val! Jag har varit längst ner i träsket, kunde fan inte komma längre ner!
Det som varit, kan du inte ändra på! Men jövlar vad du kan göra skillnad framöver!!
Så Grattis Bladis och välkommen in i den nya världen. Den nyktra, din självkänsla, mående kommer tacka dig och du kommer fixa livet/ allt såinihelvete mkt bättre än innan, jag lovar.
Kram Sigge

siggestardust69
Dag 25 ”Ynnest att få lämna ekorrhjulet”

Hej 👋 AF !
Dag 25 och jag tänker vara nykter såinihelvete precis hela dagen.
Tänker när jag sitter i min varma sköna säng med morgonkaffet att vilken ynnest det är att få möjligheten att få lämna livets ekorrhjul i (2 månader) och enbart fokusera på mitt tillfrisknande och att få tid och möjlighet att jobba med mig själv. Underbart! Jag satsar och investerar i mig själv, fyller mina dagar med enbart måbra saker helt utan stress och massa måsten och jag behöver inte prestera och ha fokus på att hjälpa/ stötta andra. Jag går på samtal på beroendemottagningen och deltar på återfallsprevention, jag tränar 🏋️‍♀️ 2 Tim per dag, tränar och tövlar i schack.
Umgås, deltar och är närvarande i min familj. Är inte begränsad, åker massor med min bil. Älskar historia, läser, ser dokumentärer. Promenerar.
Jag har allt .. men jag har inte varit lycklig.
Har alltid presterat på mitt jobb, satt alla andra framför mig själv. Jobbat 150 % och aldrig tagit mig tid till det jag gör nu, investera i mig själv. Alla vet precis hur läget är= skönt! Jag är så trött på att alltid vara/ verka stark och orubblig! Det är så skönt att slippa alkohol och att slippa ljuga, smussla och att alkoholen tagit så stor plats i mitt privata liv. Urbota trött på skiten. Jag vet att jag inte kan förändra mitt drickande, jag har ett val (långsiktigt) LEVA eller DÖ. Jag väljer livet! Jag väljer att leva, jag har en underbar familj, vänner, släkt, kollegor och jag älskar mitt jobb.
Så valet att välja bort alkohol känns så rätt!
Läser massor på forumet, det ger mig så mkt! På mina 25 dagar vit har min kropp svarat på ett helt otroligt bra sätt.
Blodtrycket som varit skithögt är numera på en normal nivå. Jag lirade fotboll, ishockey, tennis, innebandy tills jag la av med allt sportande för 15 år sedan. Nu har jag tagit upp träningen igen gym + jogg och rasat 20 kg i vikt, äter hälsosamt kost vegetarisk, sover bra. Jag har bestämt mig för att verkligen göra bra saker och som sagt investera i mig själv på alla plan.
Jag är värd det! Min självkänsla sjuder av glädje.
Jag kan verkligen rekommendera mitt val
La in mig frivilligt på TNE - vårdavdelning (5 dagar) fick samtalskontakt planering, bra läkarkontakt. La alla kort på bordet för alla! Mina kollegor arbetsgivare supportar mig. 2 mån bara vara och i mitten på januari kommer jag tillbaka med full energi! Laddad med positiva energier och ett bra mående samt med en jävla massa vita dagar i mitt bagage!
Tillfreds & tamigfan harmonisk Sigge som älskar livet!
Kan jag kan ni och underskatta aldrig er själva, vi har alla en otrolig kapacitet att göra skillnad!
Fridens liljor
Kram Sigge

Strulan65
❤️❤️

Du ger styrka och tack för du sprider det och livslust// kram Strulan

siggestardust69
Tack Strulan Tack 🙏

Kul att det lyser igenom i min text!
Ja jävlar vilken KRAFT & LUST jag känner!
Liksom alkoholen fuck off 👊!
Kram

Bladis
Tack

Jag gick på aa möte för första gånge på kvällen sen. Känner mig något bättre men skäms fortfarande och hoppas innerligt att jag inte blir lämnad. Eller om jag skulle bli det kunna tackla det bättre än jag klarar av just nu.. Gillar också att träna men har ont i magen över allt skit jag ställt till med.
Men tack Sigge.

siggestardust69
Kom igen Bladis 💪!

Tjo Bladis !
Wow snyggt AA möte måste kräva STYRKA & MOD!! Jag har aldrig varit på ett sånt möte. Tycker det är då jävla mkt tabun kring alkohol/ missbruk. Duktigt trött på det. Det är en sjukdom, jag vill att det ska vara lika självklart att prata om det som ex en diabetiker pratar lätt och obehindrat om sin sjukdom.
En reflektion på din oro... du kan ju inte göra det bättre än vad du gör nu!! Du är nykter & skarp & klok! Fortsätt så och visa att du vill få till en förändring, men ha tålamod. Det tar tid att bygga upp tillit igen. Jag har tex icingen kontakt med min mellandotter (24 år) i nuläget. Vi har haft en tight relation (som jag haft till alla mina 3 barn) jag har alltid varit en närvarande och delaktig pappa. Fast när de flyttade hemifrån, blev min konstlade/ falska kärlek så stor till alkoholen, att den till slut tog överhanden om mitt liv. Tro fan att hon dottern är besviken, sårad och att det kommer krävas massor av mig framöver och över tid! Liksom vad är 25 dagar vit??
Jag ger inte upp, jag tänker att jag kan inte göra det bättre än vad jag gör nu.
Jag ska fortsätta med min nykterhet, fortsätta skriva dagliga sms till henne och informera henne om min kamp för att bli den pappan igen som jag än gång var!
Men det gör ont, ont såinihelvete. Vi pratade om negativa konsekvenser av vårt drickande på mötet sist. För mig är det så självklart vad min absolut värsta konsekvens är! Jag har mist min dotters tillit och jag har bränt våran relation.
MEN jävlar, jag är envis!!! Jag kommer aldrig att vika ner mig, jag tänker att fortsätta att fylla mitt liv med måbra saker, jobba med min självkänsla och vara nykter såinihelvete. Min förhoppning är att vi ånyo kan bli som vi en gång var❤️.
Jag har och jag tänker be om ett stort förlåt under en middag. Men i nuläget måste jag fokusera på att bygga upp mig själv.
Så fortsätt Bladis, fortsätt fortsätt fortsätt och var inte orolig, du kan inte göra det bättre en vad du gör nu ❤️💪.
Allt ordnar sig!
Kram

Bladis
Sigge!

Tack för dina ord igen, det känns faktiskt bättre å skriva här och läsa svar. Innerst inne vet jag att den där härliga känslan kommer tillbaka. Det har den gjort förr men jag har alltid lyckats förstöra den med mina ”belöningar”. Det som känns allra bästa just nu är att jag har berättat för min syster och pappa. Är fortfarande nedslagen men känner att jag kanske börjar röra på mig igen. Det här forumet och mina nyupptäckta möten kanske kan göra att jag lyckas denna gång. ❤️Bladis