Doglas

Nu har jag bestämt mig IGEN att sluta. Förra gången klarade jag mig 2 dagar. På tredje dagen bröt jag ihop och bara ville dö, låg över köksbordet och grät, orkade ingenting. Tills jag tog ett glas vin. Då vände det. I november gjorde jag oxå ett försök. Då tog det till femte dagen innan jag bröt ihop. Hur ska jag stå ut?

Försök att tänka bort så gör jag, det kommer i perioder. När man blir jättesugen så kan man äta nåt, dricka läsk, springa eller nåt till suget släpper.

Jag blir arg när suget kommer, tänker att inte jag kan dricka o sånt.

Sen har jag kommit på att om man blir sugen att dricka var o varranan dag så är man torsk. Vilken normaldrickare blir det?

Prata med andra som förstår det här. På Facebook finns en sida som heter nykter.nu - Cecilia (som startat sidan) bjuder in till en hemlig sida som ingen annan kan se. (Endast medlemmar). Där kan man möta andra och få stöd. Håll ut! Jag är också så innerligt trött på alkoholismen. Jag brukar kunna hålla 4-5 dagar. Men nu måste det liksom vara slut! På riktigt. Önskar dig styrkan att stå ut i de svåra känslor som puttar en ner i träsket. Skriv av dig här när det känns svårt!

Jag tog mig till ett slutet AAmöte idag. Vilken skam, ”jag är ju inte alkis”, hjälp så jobbigt det var. Men vi behöver nog stödet av andra. De rekommenderade att bara fortsätta gå. Trots alla mixade känslor. Står du ut än?