sessi

Jag vet inte om min särbo är på behandlingshem. Det enda jag vet är att arbetsgivare och soc gjorde hembesök, och nu är han borta...
Jag har inte hört ett ljud ifrån honom sedan 2 december.
Har ni varit med om att någon har åkt på behandling utan att säga någonting till er.
Det går rykten om att han har köpt lägenhet i grannstaden, men han har kvar sin lägenhet och är skriven här. Ingen har sett honom eller hört något i från honom sedan början av december.
Jag tog mod till mig och frågade en arbetskamrat till honom, om hon har sett honom på jobbet. Nä hon har inte sett honom på jobbet på hela december.
Hur ska han ha kunnat köpt en lägenhet, ha kvar sin hyres rätt och hyra ett förråd på sin lön. Denna människa som ger mig upplysningar menade att han hyrde lokal i en källare och bodde där. Hon kommer med olika versioner, och hon säger aldrig namnet på personen hon får upplysningar om.
Jag vet inte om jag kan lita på henne, jag får inte det här att gå ihop, hur jag än vänder på det hela.
Är det någon som varit med om att människor runt er sprider falska rykten.

Tänker så här att om din särbo vill ha kontakt med dig så borde han ju höra av sig var han än befinner sig. Kan det vara så att han inte av någon anledning vill ha kontakt. Tycker också det är väldigt konstigt om en person är borta en månad från arbetsplatsen att ingen efterlyser honom. Arbetsplatsen bör ju också reagera såvida han inte sagt upp sig. Personen som kommer med olika versioner hade inte jag litat på. Det enda rimliga jag kan tänka mig är att han är på behandlingshem och arbetsplatsen, men givetvis inte alla andställda, vet om det. Märklig historia och förstår att det oroar dig väldigt mycket.