10 nyktra dagar

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Alko
10 nyktra dagar
Alko
10 första nyktra dagarna på 20 år.

Efter 20 år av dagligt alkoholintag tog jag första steget mot ett nyktert liv på nyårsdagen. Tanken har funnits de senaste fyra fem åren att jag borde dra ner på alkoholen men det har som mest blivit två nyktra dagar i sträck i total desperation som alltid slutat med en ordentlig fylla. Har efter sömnlösa nätter o dagar med feber, frossa o hjärtklappning och efter att åtskilliga gånger på väg att ta mig en återställare nu lyckats hålla mig nykter i 10 dagar. Men fruktansvärt trött o ont i bröstet o undrar hur långt tid det egentligen tar för kroppen att återhämta sig.?

Nilja
Grattis till dina 10 nyktra dagar! 🌷🌟

Grymt bra jobbat! I början kan det vara jobbigt med vissa abstinens besvär. Jag själv är inne på min 10 nyktra dag och jag är extremt trött. Har sovit middag idag för jag varit så trött.

Önskar dig lycka till och rekommenderar att verkligen läsa här på forumet, det hjälper.

Hoppas du får en fin helg 🌸🌷

Rolf
Grattis till 10 nyktra dagar.

Avundas inte din smärta. Tänker att jag aldrig vill vara där igen. Du är grymt bra som står ut och tar en dag i taget. Vill du någonsin känna så här igen? Gissar att du vet att det går över och att det tar tid. Tid som du nu ha börjat investera i dig själv och är guld värt. För varje dag är du en dag närmare att uppleva världen nykter utan just denna smärta, sömnlöshet, ångest eller det nu känner.

Vi finns massor av här som tror på dig och vill höra mer av din resa.

Kram!