sessi

Jag har öppnat mig och börjat prata om hur det är, osv. Det är positivt. Jag har pratat med andra som känner honom, och kommit fram till hur mycket han ljuger för dem. Det är synd om honom eftersom 3 invandrare oprovocerat har hoppat på honom, OH misshandlat honom. Han lägger ut bilderna på Facebook, och gemensamma vänner blir oroliga och frågar om jag har sett bilderna på honom, vilket jag inte har eftersom han har blockerat mig igen.
Får bilden skickad till mig på messanger och han ser fruktansvärd ut. Vi alla är säkra på att han ljuger om misshandeln, attdet har något med missbruket att göra, en knark skuld eller att dom har rykt ihop när dom har supit.
Han gömmer sig i en grannstad. Jag vet vart han är, men det vet han inte om, och så ska det vara.
Jag gjorde en oros anmälan skriftligen ner till soc för en vecka sedan. För det här måste det bli stopp på, jag har inte hört någonting.
Enligt hans supar kompis har han köpt en lägenhet i stans bästa kvarter för 40. 000kr full möblerad med möbler. Han hyr svart där är skillnaden. Han har en lägenhet är på orten som tickar pengar 5000kr, så jag har svårt och tro att han skulle ha råd med att köpa en insats +betala hyra här. Finns inga lägenheter som har sålts för 40.000kr när andra lägenheter i samma område går på över 300.000kr.
Jag ser lögnerna men det gör inte hans kompisar. Varför ljuger han?
Jag går hos kurator för att få hjälp, att komma på fötter. Jag har ställt mig på kö på annan lägenhet. Jag håller på och släppa taget, nu har han missbrukat sedan februari 2019. Jag får höra att jag måste ta kontakt med honom, det tänker jag inte göra...
Han vet vart jag finns om han vill ha kontakt. Jag misstänker att han har obetalda narkotika skulder och håller sig gömnd på grund av det.
Något är det som inte stämmer...

HI

Av dig att ta dig ut ur medberoende. Och du verkar ha bra verktyg och blir inte handlingsförlamad.

Jag undrar när jag läser att du får höra att du ska ta kontakt. Vilka har de synpunkterna?

Stor kram till dig!