sessi

Han har blivit vräkt ifrån sin lägenhet. Nu bor han hos en kompis 2.5 mil bort. Han missbrukar både alkohol och amfetamin. Jag känner mig lättad över att han är borta.
Jag har hängt här på forumet sedan 2016, och om ja läser mina inlägg så ser jag hur hemskt som jag har haft det, och det är nu som jag har upptäckt vilket nervvrak som jag är. Jag är nere på botten helt psykiskt. Det är hemskt att känna så här. Nu måste jag få hjälp och komma på fötter, och jag måste få hjälp att bearbeta allting. Sedan 2016 har jag genom gått fysisk och psykisk misshandel, så jag känner mig som rena nervraket.
Jag är inte jag, och jag är rädd för att i framtiden träffa en ny man.
Det är så mycket kaos just nu.

att du har haft det hemskt. Det är bra att du själv ser det, och inser det. Lätt att förstå också att du är, som du skriver, både ett nervvrak och rädd för att träffa en ny man. Men - en ny man är inte det viktigaste just nu! Jag hoppas att du kan sätta fokus på att ’hitta’ och ’lära känna’ och ta hand om dig själv. Du har så lång tid haft ditt engagemang riktat mot den missbrukande mannen du skriver om. Då är det nästan ett heltidsjobb att hitta tillbaka till sig själv och sina egna önskemål om hur livet ska vara.
Fortsätt skriva - det är bra att sätta ord på det man har inom sig och även sina drömmar! Skriv om dig och ditt så att du hittar tillbaka till dig själv! Gör en (1) tråd om det och håll dig kvar i den så har du och vi lättare att följa dig!
Jag önskar dig mitt största Lycka till! Du har framtiden för dig och den är din! / mt

Vill ge dig hopp. Har nu levt ifrån min man i 7 månader. Livet går upp och ner, precis som för alla andra. Men i går kände jag ett lyckorus, jag älskar mitt liv. Och jag har jobbar med mig själv. Gått och pratat med dom som kan detta, gått och pratat i grupp, börjat röra på mig, gått på mindfulness och viktigaste av allt satt mig själv först, och gjort det jag vill.
Det kan komma bakslag, men då är jag beredd.
Så det går att få det bättre. Och just det att bara fokusera på sig själv, är bra tycker jag. Inte ta hänsyn till en ny man.
Så kämpa på, även om det känns tungt i dag, du kommer få det bättre.
Det är jobbigt många gånger, men du får ett liv som är ditt.

All omsorg du tidigare lagt på någon annan kan du lägga på dig själv. Ta hand om dig och ge dig själv all kärlek.
Du kommer att hitta tillbaka till dig själv igen.
Kram Azalea?

JohanK

Oj, jag hoppas att allt löser upp sig till slut. Även om det kommer ta ett tag!
Ta hand om dig & lägg all energi på dig nu!