Snart klarat en månad. Behöver bara titta i spegeln för att orka fortsätta kämpa. Fortfarande svullen kind efter att jag nådde min botten. Heja alla medkämpare. En dag i taget. Det måste gå.

Här har du startat en ny tråd i forumet "Det vidare livet". Du har klarat en månad snart och ser och känner skillnad från hur det var på botten som du skriver. Du bokstavligen fick en synlig skada och samtidigt som du tar hand om din insida ser du hur denna svullnad läker utanpå. En belöning i sig av det jobb du lägger ner låter det som. Bra jobbat minst sagt! Fint att du delar med dig här. Berätta gärna mer hur det går för dig och vad som hjälpt dig såhär långt att det går såhär bra som det gör, du inspirerar!

ps. ibland tar det tid innan någon svarar här och det är för det är många inlägg och skriv gärna flera gånger då så hamnar ditt inlägg bland de senaste igen.

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Mig99

Hej molls 70
Läste din tråd , grattis till en snart en månad?✨ jag fick precis som du ett uppvaknade med att min son fick se mig full minns inte ens hur vi kom hem med taxi:( detta va i fredags , så jag är ny här! Blir inspirerad av läsa så många man känner igen sig i!
Hur gick de gå på den rom provningen du skrev om?
Kram på dig

CS

Jag har forfarande kvar mina glasögon med en repa i glaset och på kanten efter en närkontakt med källartrappan i det "gamla" livet. Ja jävlar vad man utsatt sig för.