Tänk vad livet kan vända, från att ha mått dåligt så länge till att bara känna frihet!

För första gången i mitt liv tar jag ansvar för den jag vill vara, jag fick ett rejält uppvaknande och nu står jag här med hela världen framför mig! Jag har fått tillbaka kreativiteten och jag vet att ingen kan stoppa mig längre. Jag känner mig så tacksam för att mitt ex tog steget att ge upp och fokusera på sig själv.

Jag har blivit tvungen att växa upp och inse att jag kan inte tycka synd om mig själv längre, jag måste bli vuxen och inse att livet har sina upp och nedgångar. Livet är f¨cking tufft och det är så det ska vara, för hur vore livet utan problem?

Jag har varit med om det värsta jag kan tänka mig än så länge, nu vet jag hur det kan kännas och hur jag ska kunna hantera det i framtiden. Livet tar inte slut bara för att man blivit djupt sårad eller att livet svänger. Man är starkare än vad man tror!

Ha en fantastisk dag alla och allt löser sig alltid på ett eller annat sätt.

Vilken kraftfull och inspirerande tråd du skapat, den passar också bra ihop med ditt alias. Din text passar in i ordspråket; "det är i motvind en drake lyfter". Trots att du går igenom en del får du dessa känslor och tankar och hämtar kraft från dem, skriver här, jobbar med din förändring och på detta sätt har du delat med dig. Fint.

Önskar en fin vecka!
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet