Kattis3

Vaknade pigg och nykter med en tupp i halsen så mycket tidigare än vanligt. Har på sista tiden verkligen börjat sova bort det trötta inom mej.

Kan fortfarande inte förmå mej att kliva utanför dörren utan sällskap vilket begränsar mej oerhört men sitter iaf på balkongen i solen med en filt på en puff med morgonkaffet.

Funderar väldigt mycket när jag är ensam men hittills utan ångest och panik idag. Har iofs varit vaken mindre än en timme, men varje ångestfri minut är en välkommen minut. Planerar ingenting än men det vore bra om det gick att orka med en promenad av modell lite längre sen när resten av huset vaknar. Verkar som ena sonen blev kvar hos flickvännen UTAN att meddela att han sover borta vilket inte är enligt överenskommelsen.
Även om jag somnade gott igår strax efter kl 23 hade det varit trevligt att ha ett sms om det att läsa nu på morgonen. Ser helst inte att han är ute och åker buss mitt i nätterna eftersom det händer mer o mer tråkiga saker på bussarna och runtikring om man ska ta sej hem så det är bättre han sover kvar där han är om det blir sent. Men talar om det förstås.

Man får väl komma ihåg hur man själv var i hans ålder, 17. Även om det för min del innebar fylla spyor och bråk rätt ofta och föräldrar som man inte kunde åka hem till. Inte för att de var fulla, utan precis tvärtom, kristna absolutister med noll tolerans. Där missbrukades makt i Jesu namn.
Jag svor på att aldrig bli som min mor och det vet jag att jag inte är också. Men tyvärr har det blivit på samma sätt för mina barn eftersom pappan och jag varit påverkade många gånger. Det har nu förändrats! Vi kan stolta addera ytterligare en alkoholfri helg bland de nyktra dagarna och bara det är ju underbart.
Hoppas ni alla får en trevlig söndag!
Kram från mej?