Nykter11

Det är nu tre veckor sedan jag vaknade upp bakis och med fruktansvärd ångest efter en kväll av alldeles för mycket vin och minnesluckor. Skön känsla att slippa det. Har massor av energi och har kommit igång med träningen samt att kläderna helt plötsligt sitter lite lösare?
Jag trivs med känslan av att vara nykter men det är jävligt tufft emellanåt. Särskilt på helgerna!
Nu i helgen fick jag dessutom en tråkig upplevelse av ”baksidan” av att vara nykter....min kille dricker en hel del men blir inte dum i huvudet som jag blir. Han hade varit på bolaget i fredags och köpt whiskey och vin. Kvällen rullade på och till middagen var han rejält packad. Frågade om jag ville ha ett glas vin och jag tackade nej. DÅ HIMLAR HAN MED ÖGONEN! Har en känsla av att han tycker att jag blivit tråkig sedan jag slutade dricka, fast att han var en av de som påtalade att jag blir dum i huvudet när jag dricker och har svårt att sluta.
Har nån av er upplevt att ni blir betraktade som tråkiga bara för att ni avstår alkohol och hur har ni tacklat det?
Kram på er alla där ute som kämpar ?

Hej och välkommen hit!
Och Grattis till dina dagar i klarhet?
Jag har själv trott att jag varit tråkig för att jag inte dricker alkohol just nu men idag tycker jag det är så skönt att inte vara berusad!
Om inte du själv tänker på ditt eget bästa,vem gör det då??
Låt andra tycka och himla.Bara du vet vart du vill.
Kram Pilla

”Den tråkiga” har ju koll..Och kan då se fulla folk med nyktra ögon..Oftast ingen rolig syn..Framförallt inte sent på kvällen..En kompis till mig frågade mig om jag inte tyckte jag missade mycket kul, när jag inte drack..Jag svarade att det roliga för både mig och numera exmannen hade försvunnit för länge sen..Alkohol är ju ett sinnesförändrande medel..Nu är jag fortfarande glad men utan kemisk hjälp..Bra jobbat Nykter11???????