Känslor som kommer tillbaks i nyktert tillstånd när hjärnan återhämtar sig.

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Vaken 2020
Känslor som kommer tillbaks i nyktert tillstånd när hjärnan återhämtar sig.
Vaken 2020
Ny dag, nya känslor och att komma vidare

Nu på måndag som kommer den 18:e maj har jag varit nykter i en hel månad, jiipie!

Då får jag min första symboliska medalj enligt AA:s livsfilosofi. Känna hur gruppen reser sig upp och applåderar för mig, stoltheten som sprider sig i kroppen, känna sig åtminstone lite nöjd på sin väg att bli en av dom som valt ett liv utan den tunga drogen alkohol.

När jag väl bestämde mig att sluta dricka har det gått fort.

Har ramlat igenom så många gånger förr men då har jag inte velat sluta utan börjat om igen för jag har en djup kärlek till alkohol som nog alltid kommer att finnas kvar där i grunden av mitt egna medvetande, tyvärr. Har gått igenom många återfall förr som det heter när man trillar dit igen. När jag blivit så knäckt och trasig att jag självmant slutat dricka. I dom lägena är det tillräckligt starkt gjort av mig att ta mig upp ur sängen, eller glänta på persiennerna, släppa in lite ljus och till slut våga öppna dörren till lägenheten och isoleringen för att möta verkliga människor och inte "bara" brottas med mina självskapade demoner.

Den här gången maj månad, solen skiner ute, sommaren kommer snart har jag för första gången i mitt liv, med hjälp av polisen som gav mig en broschyr om Alkohol och drogmottagningen, kommit på fötterna, tagit tag i mitt liv och sökt hjälp.

Hjälpen finns där ute, många människor som brinner för att hjälpa till men tidigare har jag vägrat, stenhårt. Jag ska inte ha nån hjälp, jag vill inte sluta dricka och då är det lönlöst, all så kallad hjälp blir bara till tvång för mig och då slår jag bakut.

Nu är jag här och nu på riktigt. Känner hur energin flödar i min kropp och hur jag sakta men säkert, väldigt säkert hittar mig själv igen, mitt sanna jag, hurra! Ni som varit med om det här ögonblicket vet vad jag snackar om.

Till er andra som inte kommit lika lång som mig säger jag bara. Sanningen som finns i djupet av alla våras hjärtan, för vi är människor som känner, finns där. Den som letar finner bla. bla. men kommer inte på nått annat för tillfället. Jag flödar just nu och jag mår bra. Kan jag så kan du.

Andrahalvlek
Underbart 🌸

Ett härligt lyckligt inlägg 🌸 Vi nynyktra blir lite nyfrälsta i vår nykterhet - och det är så härligt att ta del av det varje gång det sker hos olika forumvänner.

Kram 🐘

Bestemor
Hoppfullt

Jag vill också känna mej nyfrälst i min nykterhet!
Nyfrälst i mina insikter..
Nyfrälst i min inre kraft..
Nyfrälst i friska tankar..
Nyfrälst ända in i själen..