737_max_8

Jag googlade för en tid sedan efter naturmedicin mot alkoholsug och hittade Kudzurot. Sagt och gjort .. jag beställde en burk om 60 kapslar och har ätit 1 till 2 kapslar om dagen. Denna medicinalväxt används bla i Kina för att lindra alkoholsug. Jag vill inte göra reklam på nåt sätt, bara nyfiken om nån annan här testat den.

Växten sägs få en att dricka mindre och den funkar. Jag hat ätit kapslar i en månad och minskat mitt drickande med cirka 90%. Jag har fått som ett lock i halsen, jag äter mindre också. Jag tar en på morgonen innan jobbet. Är det en extrajobbig dag, t ex en fin solig dag då brukar jag normalt sett bli sugen på att köpa ett par kassar 7.2:or. Men efter att jag började äta denna rot känner jag äckel mot själva ölsmaken. Såna dagar tar jag en kapsel till. Det enda jag tänker på är Roten. Jag längtar hela tiden efter att få äta mer rot, men håller mig till max 2 kapslar. För att lindra suget efter den något dyra Kudzuroten kompletterar jag med Rysk rot och brasiliansk regnskogsbark. Barken sägs kunna lindra HIV-infektion till och med. Inte för att jag har HIV, men ändå. Känns som hela livet nu handlar om rötter och bark. Och jag mår bra. Allt är givetvis lagligt och tillgängligt att köpa i Sverige.

Kul att du har hittat något som fungerar så bra för dig. Det har gjorts en lite pilotstudie för några år sedan där det minskade alkoholkonsumtionen. Men det finns ingen tydlig forskning som visar att det är effektivt, så som med andra utprövade mediciner som kan hjälpa mot alkoholproblem. Tänk dock gärna på att om det är effektivt så finns det också en risk för biverkningar. Naturmedel har ju inte kontrollerats lika noga, så var noga med att hålla koll på sin hälsa så du inte får några oönskade effekter. Berätta gärna hur det går fortsättningsvis.

Vänliga hälsningar

/magnus
alkoholhjälpen

Köpte det för något år sedan men tordes inte ta det för jag läste att det inte var bra att ta med de mediciner jag tar för hjärtat!

Så bra att det funkar för dig?

DetGårBättre

Brukar inte vara några biverkningar på naturliga saker! Antingen är det giftigt eller så borde kroppen ta hand om det som finns i naturen - så tänker jag!