Vilket stöd passar mig?

Om du har hittat hit till Alkoholhjälpen så är du förmodligen nyfiken för vad du kan hitta för stöd här! Många människor känner stöd i att skriva med andra i liknande situation som stångas med liknande problem och frågor. Samtidigt som det kanske inte passar alla, i alla fall inte i alla lägen. Forumet består av flera människor som har ändrat eller vill ändra sina alkoholvanor. En del kanske mår dåligt tillfälligt eller långvarigt. Det är privatpersoner och alla är där för sin egen skull.

Syftet med forumet är att det ska vara hjälpsamt. Ett läge där någon känner sig skör, nere och verkligen vill ha stöd kanske det är ett säkrare kort att prata med en god vän du litar på, ringa Alkohollinjen, prata med en terapeut eller ja, där man vet lite mer vilka svar och vilket stöd man kan vänta sig. På forumet kan det ju bli så att man får ett tokigt svar, ett råd, bra stöd eller inget svar alls. Det kan vara bra att vara förberedd på.

Men om du är nyfiken är du välkommen in! Det skrivs ca 50-60 nya inlägg om dagen på forumet så det finns ingen brist på kloka människor som delar med sig av sina erfarenheter.

tagg: