Finns alltid en ursäkt!!

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Rosa ljus
Finns alltid en ursäkt!!
Rosa ljus
Jag är så sjukt jäkla less på

Jag är så sjukt jäkla less på mig själv som inte tar mig ur detta, alltid ska det finnas en ursäkt för att man druckit mer än man bör och skrikit och gapat och betett sig som ett stort svin.
Jag vill ha nytt jobb, min barndom var dålig, det var för att det var så varmt, du blir alltid så sur, du är så bitter osv osv. Nej din idiot, du är problemet, du och ditt jäkla alkoholberoende, du som påstår att folk som inte dricker är bittra och tråkiga. Samma sak varje helg, glatt dom första ölen, sen bara tycka synd om sig själv och sen ta ut det på alla andra. Dagen efter, ångerfull, skäms såååå mycket osv osv. Nästa helg, samma sak igen.
Detta står mig upp i halsen!!

Rosette
Hej Rosa ljus!

Du har startat några trådar här och beskriver din frustration, du har fått nog och känner att du inte kan påverka personens drickande. Klokt att du vänt dig hit och söker stöd, att sätta ord på sina tankar och känslor i en sådan här situation kan vara hjälpsamt. Hoppas det är det för dig också. Om du vill skriv gärna mer, kanske i samma tråd, om du vill att det ska vara enklare att följa dig, om du vill alltså!

Förhoppningsvis läser du här och kanske hittar en hel del hjälpsamt också, en del läser bara, en del både skriver och läser, gör det du är hjälpt av.

Ta hand om dig!

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Rosa ljus
Nu sitter man här igen,

Nu sitter man här igen, idioten sover. Har än en gång blivit överöst med skit. Man är äcklig, bitter, vidrig, tråkig, kontrollerande, ett jävla psyk fall och gud vet allt. Just nu känns semestern väldigt ovälkommen...

Ostrukturerad
Har ni barn ihop? Hur gamla

Har ni barn ihop? Hur gamla är ni? Vad hindrar dig från att lämna, eller ställa ultimatum? Ingen bör acceptera att bli kallad för såna saker, oavsett vad personen har för ursäkt! Jag antar att du har konfronterat personen, som lovat att bli nykter, lovat förändring, och att det här blivit din/eran vardag? Hur länge har ni hållit ihop?