Zhelma

Hur kunde du bara tänka på dig själv? Vi fanns ju också, vi var din familj och den söp du bort.
Jag har suttit och tittat på det liv vi hade (fotografier från förr) och visst fanns det stunder när du var nykter, dem hade jag glömt för du var alltid full i slutet av vårt liv tillsammans. Jag är så arg för allt ont du har gjort vår familj, vårt barn som lider och "endast" ville ha dig till en pappa inte ett fyllo!!!
Jag är så arg för vad vi hade kunnat ha.... hade du varit här hade jag gett dig en smäll... jag är så arg och besviken på dig!!! Hur kunde du bara tänka på dig själv och ta död på dig med alkoholen? Varför lyssnade du inte på din dotter när hon vädjade om att du skulle bli nykter.... jag är så arg!!!

Så svårt att förstå och så smärtsamt, men jag tror faktiskt att lidandet är lika stort för den som sviker, men vi anhöriga tvingas genomlida det nyktra. Vad ska man säga det är bara så svårt att förstå att livet också kan se ut så här. I ditt fall är ju även ert gemensamma barn drabbat vilket gör det ännu svårare. Tillåt alla känslor dom är berättigade.
Många kramar till dig ❤

Så tungt och sån sorg att bära. Du har rätt att vara arg och ledsen. Vi som lever/levt med en alkoholist får bära så mycket smärta som inte många kan förstå.