HerrÅgren

Som nykter människa ser jag fram emot att utveckla min personlighet och bli den sorts person som jag alltid har sett upp till men inte riktigt blivit, utan försökt fuska mig till att bli genom att dricka.

En trygg, varm, rolig, modig och plikttrogen medborgare med stark integritet och moraliska principer som efterlevs.
I det ingår förstås att inte dricka sig stupfull på fester, eller dricka sig själv till ångest.

Att förnya och hitta nya genuina vänskaper med djup och mening.
Det borde vara möjligt om jag kunde röra mig mot ovanstående egenskaper.

Fyll gärna på vad ni andra ser fram emot! :)

Jag ser nyfiket fram emot att fira jul och nyår nykter - utan glögg, nubbe, julöl. Bävar inte ett dugg utan jag ser verkligen fram emot det.

Ser också fram emot andras reaktioner på min nykterhet, nu när de snart inser att det här är inte är en tillfällig grej - att det närmar sig ett år och att jag menar allvar.

Jag ser fram emot att på olika sätt verka i nykterhetens anda - bidra till att sätta strålkastarljuset på det samhällsproblem det faktiskt är, för folkhälsan och inte minst våra barns skull.

Sen ser jag fram emot att leva mitt liv utan alltför stora inslag av psykisk ohälsa, vilket jag är övertygad om att alkoholen har bidragit till enormt innan. Jag vill fortsätta samla på relationer, söka kraft och njutning i naturen - och en man som delar mina värderingar och älskar mig hoppas jag finns med i ödets plan för mig också.

Kram ?