Hej alla användare! Den 5 december kommer vi att ha en dag för alla användare som vill komma och träffa några av oss som driver alkoholhjälpen och inte minst varandra.

Det kommer var gratis att komma och man kommer att anmäla sig med användarnamn eller förnamn. Platsen är Riddargatan 1 i Stockholm. Man kan vara med hela eller valfri del av dagen.

Preliminärt schema:
10:00 Fikat dukas fram. Vi hälsar välkomna
10:30 Kort presentation: Vad bör man göra om man är anhörig till någon som är beroende?
11:30 Diskussion, umgänge och fortsatt fika

13:00 Lättare lunch ställs fram
13:30 Kort presentation: Att välja att leva utan alkohol i ett samhälle där alkoholnormen är stark.
14:30 Diskussion och mer umgänge.

Anmäl er till hela eller del av dagen genom att lämna en kommentar här eller genom att skicka ett mail till info@alkoholhjalpen.se

....som jag väntat :-)))

För er som reser kan det vara värt att boka hotell om det behövs !! Och det snabbt ! Mitt "gamla" hotell var fullbelagt men jag lyckades boka i närheten och det hotellet har valt att höja priset från mitt 980:- till över 1500 spänn för en natt !!!

Alla kanske inte ska till Riddargatan 1 men Stockholm verkar populärt den helgen :-))

Kul att ses :-))

RaniLee

Jag hoppas kunna komma på förmiddagen. Skulle gärna stanna hela dagen men jag har bjudit in långväga gäster sedan lång tid (de reser med fly och tåg). Hoppas på fler tillfällen.

Försök på heldag, då jag kanske behöver pipa iväg tidigare eftersom vi är bjudna på glöggfest i en annan stad på kvällen.
Frugan har noterat i kalendern att inte knöka in något mer den dagen...

Väl mött, forumdeltagare!

Berra

PP

Kan tyvärr inte vara i huvudstaden på utsatt datum, men det verkar mycket intressant. Både programmet och även att få möte några Forum-vänner.
Kanske nästa gång ;-)

//PP

Hej alla!

Vad roligt att det är många som kommer! Om det är någon som har planer på att komma men som ännu inte anmält sig så går det bra att göra det idag. Du kan välja själv om du vill anmäla dig med ditt användarnamn eller med förnamn, skriv här eller maila info@alkoholhjalpen.se

Välkomna!

Karin
Alkoholhjälpen

Det kommer vara trevligt och avslappnat. Kanske kan du kombinera det med julklappsinskaffande. Man kan vara med hela dagen eller bara en stund. Dörren är öppen på Riddargatan 1 från kl 10.

/magnus

Leverjag

Funderar, på det. Ett annat program som lockar samtidigt. Ska erkänna att det känns lite läskigt att inte vara anonym också. Funderar hur det påverkar mig i forumet... Om man får dyka upp oanmäld kanske jag prioriterar om...
;-)

för en mycket trevlig lördag hos er på Riddargatan 1 !
Kul att få träffa trevliga människor som innehåller så mycket skratt och skoj :-))
Ni ger mig så mycket nya bra intryck som jag lever länge på !!
Tack !!

Lady Gaga

Jag registrerade mig här igår, efter att varit nykter i en månad. Tyvärr missade jag alltså detta. Tycker det låter högintressant och förbannar min olyckliga stjärna att jag inte hade registrerat mig då. Så alltså: planerar ni fler tillfällen? Superintresserad!