Känner mig som världens svagaste anhörig. Köpte alkohol till en med beroendeproblematik. Var orolig över följderna av att säga nej. Men känner mig så hemsk att jag köpte.. ? Klandrar mig själv något enormt.

Du är inte vek alls. Jag känner igen det och har gjort detsamma flera gånger. Vissa situationer är svåra och vi gör ett val som inte riktigt är vårt eget väl men fullt förståeligt .

Kram Azalea?

Har också köpt till min man tidigare, när vi levde ihop. Ibland blir det så. Vet att jag kände att Inget kunde göra honom så glad, som när jag köpt öl.
Men sedan kom jag på att det tog så mycket på mig, jag fick sådan ångest, så jag lovade mig själv, och sa även till min man, jag kommer aldrig mer köpa någon alkohol till dig. Och det höll jag sen.
Men Tröttiz, det händer för alla tror jag. Släpp det, som Azalea skriver. Ta nya tag. Vi gör så gott vi kan.

Tack Skrållan och Azalea ?, det känns bättre nu. Vet ju att jag gör så gott jag kan ... Kommer som du gjorde, Skrållan, att säga till honom att jag aldrig mer tänker köpa någon alkohol till honom.
Kram. ?

... sagt nej till ge alkohol och till andra saker i kväll. Låter kanske himla märkligt, men jag känner mig riktigt nöjd över mig av att säga nej. Att börja dra gränser för mig, vad jag känner är okej och inte. ?

Haft tidigare oro över att gå och lägga mig om nätterna, men nu känns det som att jag får ro.
Att natten blir riktigt bra. ?

Sköt om er.
Sov gott. ?