KatarinaKatarina

Jag kände att jag inte orkade mer.
Han drack ca 4 gånger i veckan. Och vi har ett barn. Barnet säger "pappa dricker alltid vin. Jag gillar inte det". Han vill inte sluta.

Sedan jag flyttade ut så dricker han 1-2 gånger i veckan.
För när han dricker tar jag alltid barnet och går hem till mig.
Nu är det nyårsafton och han hade planerat middag och efterrätt. Men barnet ville gå därifrån. Så vi tog våra grejor och gick.
Han blev sur.
Men jag är ändå nöjd över lösningen, och barnet mår bättre med.
Han tycker lösningen är väldigt dåligt. Men jag orkar inte leva med någon som är full den mesta tiden.
Men jag är oroad över att han kanske vill ha henne varannan vecka. Nu går jag dit med henne när han är nykter och går hem till mig när han dricker.

Jag är på väg att lämna. Gör mig så rädd då tanken att han ska kräva att få ha vår dotter hos sig varannan vecka eller ens varannan helg. Jag har vid 2 tillfällen nu på kort tid tagit mig hem till min mamma med dottern när han druckit. Vilket inte gör honom glad så klart. Sagt ifrån att nu är det nog.
Att få en lägenhet här runt omkring kommer att ta lång tid, vet inte vart vi ska ta vägen så länge. Går inte att springa hem till mamma varje gång han dricker det gör ju dottern min orolig. Hon vill vara hemma, sova i sin säng och ha alla sina saker kring sig. Snart börjar förskola o jobb igen. Vet inte vad jag ska ta mig till

KatarinaKatarina

Jag började med boendet, men ägde som väl var en annan fastighet som jag tömde och började iordningställa tillsammans med barnet. Hon har fått välja grejor och känner sig nöjd. Så vi har tillbringat mycket tid här sista året. När jag bestämde mig för att skriva mig här på riktigt var barnet redan vant och älskade sitt rum.
Vet din mamma om situationen?
Kan ni hyra ett rum av henne tills du får en lägenhet?