Jag är på väg att lämna. Gör mig så rädd då tanken att han ska kräva att få ha vår dotter hos sig varannan vecka eller ens varannan helg. Jag har vid 2 tillfällen nu på kort tid tagit mig hem till min mamma med dottern när han druckit. Vilket inte gör honom glad så klart. Sagt ifrån att nu är det nog.
Att få en lägenhet här runt omkring kommer att ta lång tid, vet inte vart vi ska ta vägen så länge. Går inte att springa hem till mamma varje gång han dricker det gör ju dottern min orolig. Hon vill vara hemma, sova i sin säng och ha alla sina saker kring sig. Snart börjar förskola o jobb igen. Vet inte vad jag ska ta mig till.
Han ringde mig nyss o så att han kommer att göra allt för att ha henne. Han ska trycka mycket på ekonomi. Han tjänar mer än dubbelt så mycket som mig.
Jag kommer att förlora i en kamp med honom. Han är extremt bra på att prata för sig, säga de rätta sakerna och känner man inte honom så tror man på allt han säger. Blir illamående av tanken att vara utan mitt barn.

Det handlar inte om pengar när man bedömmer om en förälder är lämplig som vårdnadshavare. Tjänar han mycket blir underhållet högt istället. Nykterhet är minimikravet där kompromissar man inte.

Tycker nog att du ska kontakta socialtjänsten och berätta om din situation. Hur du tvingas uppsöka din mamma när han är påverkad osv. Be om hjälp och råd, någon att bolla dina tankar med. Klart du är rädd att "mista" din dotter, men just rädslan gör att vi har svårt att tänka klart.❤

Citadell

Precis som tidigare inlägg sagt, du kommer inte att mista ditt barn. Nykterhet viktigare än pengar. Han får helt enkelt bidra med mer underhåll istället. Allt talar för dig i detta ärende, din situation. Lycka till! ??‍♀️❤️??